Blog - Pagina 2 - Amenajari HoReCa

Blog - Pagina 2


Tavi de Copt pentru Cuptor cu Convectie 


   Cuptorul gastronomic cu convectie reprezinta solutia perfecta pentru prepararea rapida a meniurilor, permitand in acelasi timp crearea unor standarde constante de calitate pentru preparatele specifice fiecarei unitati de alimentatie publica... citeste in continuare




Vesela Portelan pentru Tapas 


   Tapas sunt mici gustari vandute (sau oferite gratuit) alaturi de bautura, in restaurantele din Spania. Pot fi servite simple, ca o gustare, sau combinate pentru a forma un meniu complet. In unele zone din Spania, mai ales in Leon si Granada, sunt adesea incluse in pretul bauturii servite in baruri... citeste in continuare




Aparat Electric Anti-Insecte 


   Aparatul electricanti-insecte va ajuta sa tineti la distanta enervantele insecte zburatoare din casa, restaurante, hoteluri, birouri etc... citeste in continuare




Contact Grill Profesional 


   Nimic nu se compara cu un sandwich crocant, fierbinte si o cana cu vin fiert dupa o coborare furtunoasa cu schiurile! Noi venim in intampinarea dumneavoastra cu 3 modele de grill profesional, de cea mai inalta calitate, care sa va ofere recunostinta eterna a clientilor bine satisfacuti... citeste in continuare




Fierbator Vin Profesional 


  Ce spuneti de o cana aburinda cu vin fiert si scortisoara? Tot ce ne trebuie este un vin bun, ceva scortisoara si un fierbator de vin si ne putem bucura instant de aroma usor intepatoare a vinului fiert intr-o zi geroasa de iarna.... citeste in continuare




Grill Tepan-Yaki 


  Bucataria asiatica este intotdeauna plina de culoare si arome. Una dintre metodele mele preferate asiatice de gatit este Tepan-Yaki. Teppanyaki este un stil culinar japonez care foloseste o plita din otel pentru gatit... citeste in continuare




Fierbator Orez 


  Importata din Asia unde orezul fiert inlocuieste painea, masina de fier orez este o inventie extraordinara atat pentru acasa cat si pentru restaurante... citeste in continuare




Taietor de Cartofi 


  Orice bucatarie profesionala are nevoie de aparatura si utilaje performante pentru a face fata fluxului de clienti si cerintelor tot mai variate in asamblarea preparatelor. Fluxul mare de clienti necesita automatizare, sistematizare... citeste in continuare




Plita cu Inductie 


  Prepararea mancarurilor prin inductie combina beneficiile gatitului cu gaz si in vase ceramice. Plita cu inductie nu foloseste sursa de caldura: curentul indus prin bobina de inductie aflata sub plita ceramica se genereaza direct in tigaia speciala... citeste in continuare




Grill cu baie de apa 


  Metoda gatitului la aburi a inceput sa fie folosita inca inainte ca omul sa descopere focul. Mancarea era gatita deasupra izvoarelor termale sau pietrelor incinse la soare.  Acum nu mai este nicio surpriza ca acest tip de gatit a devenit unul dintre cele mai populare, metoda fiind perfecta atunci cand vrem sa gatim usor, fara grasimi.... citeste in continuare




Aparat de Vidat  


  Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare. Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid.... citeste in continuare