Informații - Amenajari HoReCa

Informații


Ce inseamna HoReCa?
Termenul este acronimul de la HOtel + REstaurant +CAtering/CAfenea. Originea termenului de horeca/ HoReCa vine din Tarile de Jos unde a fost folosit prima data. Se refera la totalitatea produselor, echipamentelor, accesoriilor folosite in industria restaurantelor si barurilor, incluzand si alimentele folosite, sistemele de gestiune etc. Termenul poate fi folosit pentru industria ospitalitatii in general. Exista alimente horeca, fete de masa horeca, asternuturi horeca, tacamuri horeca etc.

Care e diferenta intre produsele casnice si cele profesionale horeca?
Produsele casnice se pot gasi in toate magazinele si supermarketurile si sunt destinate uzului ocazional, chiar se interzice folosirea intensiva, intrucat nu sunt proiectate pentru acest lucru. Pe de alta parte, produsele profesionale horeca sunt fabricate din materiale mult mai rezistente, utilizarea este facila si se pot folosi 24 de ore din 24 de ore. Produsele horeca sunt proiectate special sa fie folosite intens pentru un rezultat rapid si de calitate, astfel incat clientul sa fie multumit.

Care e diferenta intre scrierea horeca si HoReCa?
Nu este nicio diferenta. In functie de preferinta fiecarui distribuitor/ producator.

Exista un producator unic Horeca?
Nu, sunt foarte multi producatori de produse horeca, din diferite tari. Bineinteles, si in acest domeniu exista calitati diferite ale produselor, in functie de standardele producatorului. Chiar daca toate sunt produse profesionale horeca, unele sunt facute din materiale mai slabe si sunt mai ieftine, iar altele sunt din gama premium si implicit cu un pret mai mare. Unii producatori au inclus in marca lor si numele de horeca, dar acest lucru nu garanteaza o calitate buna a lor.

De ce importati produsele din Olanda?
Pentru ca tarile din vest au standarde mult mai ridicate si stricte in privinta fabricarii produselor profesionale horeca. Produsele fabricate in alte tari decat cele in Europa (Turcia, China etc.) nu intotdeauna au cea mai buna calitate.

Cum se poate comanda de pe site?
Acest site nu este un magazin online. Pentru a comanda un produs trebuie sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau folosind chat-ul online. O sa va raspundem in cel mai scurt timp cu privire la disponibilitatea si termenul de livrare.
De asemenea, avem nevoie de datele de facturare ale firmei si adresa de livrare. Livrarea se face prin firme de curierat nationale.

Asigurati service pentru produse?
Da, oferim service si piese de schimb, dar numai pentru produsele cumparate de la noi. Nu garantam ca se vor potrivi la alte produse (care nu au fost cumparate de la noi).

De ce garantia este de un an de zile?
Pentru ca toate produsele comercializate de noi sunt profesionale si sunt concepute pentru uzul intens zilnic. Asiguram piese de schimb si service si dupa un an de zile de la cumparare.