Grill cu baie de apa - Aqua Grill - Amenajari HoReCa

Grill cu baie de apa - Aqua Grill





Metoda gatitului la aburi a inceput sa fie folosita inca inainte ca omul sa descopere focul. Mancarea era gatita deasupra izvoarelor termale sau pietrelor incinse la soare. 

Acum nu mai este nicio surpriza ca acest tip de gatit a devenit unul dintre cele mai populare, metoda fiind perfecta atunci cand vrem sa gatim usor, fara grasimi.


Prepararea carnii la gratar este, poate, cea mai apreciata metoda de a gati orice fel de carne, peste sau legume. AQUA GRILL este un gratar cu apa pentru alimente gatite fara grasimi si uleiuri. 

Preparatele se gatesc direct pe rezistenta deasupra unei bai de apa care poate fi aromata cu diverse ierburi. Prin incalzirea rapida a rezistentei, apa se evapora si patrunde in carne, legume, mentinand astfel un echilibru de umiditate a preparatului si impiedicand astfel acestuia ca urmare a eliminarii sucurilor si grasimilor naturale. Grasimea din preparate se scurge in tava cu apa, astfel grill-ul poate fi curatat usor, desi dispune si de o functie de auto-curatare. 

Alimentele preparate pe AQUA GRILL vor ramane fragede si zemoase datorita aburului aromat emanat prin evaporarea apei.