155103 AQUA GRILL –
Grill cu baie de apa
Metoda gatitului la aburi a inceput
sa fie folosita inca inainte ca omul sa descopere focul. Mancarea era
gatita deasupra izvoarelor termale sau pietrelor incinse la soare.
Acum nu mai este nicio surpriza ca acest tip de gatit a devenit unul
dintre cele mai populare, metoda fiind perfecta atunci cand vrem sa
gatim usor, fara grasimi.
Prepararea carnii la gratar este,
poate, cea mai apreciata metoda de a gati orice fel de carne, peste
sau legume. AQUA GRILL este un gratar cu apa pentru alimente gatite
fara grasimi si uleiuri.
Preparatele se gatesc direct pe rezistenta
deasupra unei bai de apa care poate fi aromata cu diverse ierburi.
Prin incalzirea rapida a rezistentei, apa se evapora si patrunde in
carne, legume, mentinand astfel un echilibru de umiditate a
preparatului si impiedicand astfel acestuia ca urmare a eliminarii
sucurilor si grasimilor naturale. Grasimea din preparate se scurge in
tava cu apa, astfel grill-ul poate fi curatat usor, desi dispune si
de o functie de auto-curatare.
Alimentele preparate pe AQUA GRILL vor
ramane fragede si zemoase datorita aburului aromat emanat prin
evaporarea apei.