Tavi de Copt pentru Cuptor cu Convectie - Amenajari HoReCa

Tavi de Copt pentru Cuptor cu Convectie808207 TAVI DE COPT PENTRU CUPTOR CU CONVECTIE

Cuptorul gastronomic cu convectie reprezinta solutia perfecta pentru prepararea rapida a meniurilor, permitand in acelasi timp crearea unor standarde constante de calitate pentru preparatele specifice fiecarei unitati de alimentatie publica. 

Cuptorul asigura coacerea uniforma garantata de circulatia caldurii in camera de coacere. Coacerea prin convectie ofera un plus de versatilitate fata de cuptoarele traditionale, permitand in acelasi timp scurtarea timpului de preparare si reducerea temperaturii necesare.


Amenajari HORECA va ofera o gama larga de tavi special concepute pentru coacerea preparatelor in cuptoare cu convectie. Toate modelele de tavi sunt din aluminiu, metal cu foarte buna conductibilitate termica. Fie ca este vorba de tavi conventionale, cu margini inalte (808207), tavi perforate (808214), cu strat de silicon (808214), pentru paine franceza (808245,808238), tavile din aluminiu sunt ideale pentru laboratarele de patiserie. Rezistente in timp si usor de intretinut sunt preferate tavilor traditionale datorita timpului redus de coacere.