Fierbator de Vin Profesional - Amenajari HoReCa

Fierbator de Vin ProfesionalCe spuneti de o cana aburinda cu vin fiert si scortisoara? Tot ce ne trebuie este un vin bun, ceva scortisoara si un fierbator de vin si ne putem bucura instant de aroma usor intepatoare a vinului fiert intr-o zi geroasa de iarna.

Amenajari HoReCa va ofera o gama larga de echipamente pentru prepararea si servirea bauturilor calde atat din gama PREMIUM, cat si MEDIUM. Echipamentele pe care le punem la dispozitia dumneavoastra prezinta un excelent raport calitate/pret astfel incat sa satisfacem nevoile clienti mici si mari, fara discriminare.

Fierbator de vin si boiler pentru bauturi calde din otel inoxidabil, cu pereti dubli, izolati, reduce pierderile de caldura prin conductivitate, convectie si radiatie. Model cu eficienta ridicata din gama PREMIUM, cu o capacitate de 9L si dimensiuni reduse, este ideal pentru evenimente organizate in regim “bufet suedez” si servire in aer liber. Echipat cu un robinet anti-picurare este usor si sigur de utilizat. Recomandam acest echipament pentru uz domestic, baruri si restaurante datorita aspectului elegant si ingrijit.

Fierbator de vin si boiler de bauturi calde din otel inoxidabil cu pereti simpli, capacitate de 10L si consum redus de energie. Ideal pentru activitati cu trafic intens, este echipat cu sistem de protectie impotriva fierberii “pe uscat”. Usor de intretinut datorita componentelor demontabile si cu un aspect atragator este recomandat pentru baruri si restaurante.

Fierbator de vin, dozator de bauturi calde cu vas de fierbere emailat si temperatura controlata. Ideal pentru spatiile de servire cu trafic ridicat datorita capacitatii mari de 27L. Acest echipament este usor de intretinut si de curatat gratie componentelor demontabile. Desi nu dispune de un aspect atragator, se recomanda prin eficienta ridicata si manevrabilitate.