Aparat Electric Anti-Insecte - Amenajari HoReCa

Aparat Electric Anti-Insecte

http://www.amenajarihoreca.ro/2012/06/capcana-electrica-insecte-profesionala_21.html


Aparatul electric anti-insecte va ajuta sa tineti la distanta enervantele insecte zburatoare din casa, restaurante, hoteluri, birouri etc. 
Aparatul electric anti-insecte pentru interior este ecologic - nu foloseste spray-uri toxice daunatoare mediului inconjurator sau omului, nu face mizerie si nu afuma. Este usor de utilizat si intretinut fiind dotat cu placa adeziva in spatele lampilor pentru colectarea insectelor. 
Aparatul atrage insectele cu ajutorul celor 2 lampi fluorescente de 15 W,  incasabile, incorporate de aceea se recomanda ca aparatul sa nu fie pozitionat in lumina puternica. Lampile sunt inconjurate de un grilaj metalic care permite apropierea insectelor si prinderea acestora in capcana placii adezive. Aparatul dispune de 1 placa adeziva inclusa, iar rezervele se pot achizitiona in seturi de 10 bucati,  articol 270073. Se monteaza pe perete la o inaltime de 1.80 - 2.20 m, inaltime la care zboara, de obicei, insectele si actioneaza pe o raza maxima de aproximativ 100 mp.
Recomandat atat pentru uz casnic, cat si pentru uz comercial/ industrial, aparatul electric anti-insecte ajuta la respectarea normelor de igiena si sanitarizare atat de necesare in industria alimentara si cea hoteliera.