Friteuza Profesionala 8Lit - Amenajari HoReCa

Friteuza Profesionala 8Lit

Friteuza, pret, utilaje profesionala fast-food
O friteuza profesionala este cu siguranta unul dintre elementele ce nu pot lipsi dintr-o bucatarie profesionala care se respecta si incearca sa ofere produse cat mai gustoase clientilor sai. Fie ca este vorba de bucataria unui restaurant, fie ca este vorba de un fast-food, aceasta friteuza profesionala se va face utila in orice tip de afacere ce tine de domeniul gastronomic.

Specialistii din acesti domeniu stiu deja ce caracteristici sa urmareasca atunci cand au intentia de a achizitiona una dintre aceste friteuze profesionale asa ca pentru a le oferi cat mai multe detalii clientilor nostri, mai jos va vom prezenta cateva dintre avantajele achizitionarii unei friteuze profesionale.

Primul lucru care este foarte important de retinut este faptul ca aceasta friteuza profesionala ce are o capacitate de opt litri este fabricata din otel cromat, iar cosul sau de prajire este usor detasabil pentru a facilita igienizarea acesteia.

Un alt lucru de care profesionistii tin cont la o friteuza profesionala este setarea temperaturii. In cazul acesteia, temperatura sa poate ajunge pana la 195 grade Celsius, iar lampile de avertizare se gasesc pe partea superioara a echipamentului. Asa cum bine v-ati dat seama, aceasta friteuza este special destinata uzului profesional datorita complexitatii functiilor sale.

Un termostat de siguranta asigură friteuza să nu se supraîncălzească și poate fi repornit prin intermediul butonului de resetare aflat sub element. Garantia calitatii este data de faptul ca este o friteuza de origine olandeza, ce pune foarte mult accent pe detalii si pe un standard calitativ superior.

Coșul de prăjire cu mâner extra lung transformă acest model într-o piesă fină a echipamentelor cu utilizare intensă, iar toate friteuzele se livrează cu coș de prăjire și capac.

Pentru mai multe detalii va invitam pe site-ul nostru unde veti gasi mai multe caracteristici tehnice, expuse cat mai detaliat pentru cunoscatorii din acest domeniu.