Masini de Gheata Profesionale - Amenajari HoReCa

Masini de Gheata Profesionale

Masina Gheata Cuburi, Accesorii HoReCa, Livrare in Romania, Pret 1280 RON cu TVA Odata cu venirea primaverii si a cresterii temperaturii de afara se schimba si gama de produse profesionale ce se vor afla in curand la mare cerere. Este vorba despre masinile de gheata care vor deveni adevarate puncte de interes pentru patronii restaurantelor si ai teraselor. Aceste masini de gheata pe care noi vi le punem la dispozitie sunt cele mai calitative dispozitive de acest gen aflate in acest moment pe piata.

Asa cum v-am obisnuit, incercam sa ne adaptam cat mai bine nevoilor dumnevoastra asa ca va oferim aceste masini de gheata ce se folosesc in scop profesional sub forma a trei variante.

Gama de clienti pe care o avem este foarte diversificata si de aceea incercam sa ne adaptam cat mai bine nevoilor lor. Pentru clientii nostri care detin afaceri mai putin extinse si vor sa faca economie de spatiu, punem la dispozitie doua tipuri de masini de gheata, de dimensiuni mai mici si a caror functie de umplere se realizeaza manual. Asadar,va oferim doua masini de gheata: una de 15 kg, iar cealalta de 12 kg. Ambele sunt la fel de efieciente si se adapteaza nevoilor profesionistilor insa cu un minim de consum. In principal, acestea se folosesc doar la nevoie, iar caracteristicile lor tehnice impresioneaza prin precizie si utilitate. Carcasa este in intregime din plastic, capacitate de 12 kg gheata, in 24 de ore, 9 bucati pe ciclu, un ciclu dureaza 6-10 minute, fara conexiune la apa curenta, lichid de racire R134A, 3 dimensiuni de bucati de gheata, la alegere, de la 12 mm pana la 25 mm. Toate aceste caracteristici tehnice sunt apreciate de catre profesionisti la adevarata lor valoare. 
 Masina Gheata Cuburi, Accesorii HoReCa, Livrare in Romania,

In cazul unei masini de gheata de 35 kg, alimentarea cu apa se realizeaza prin racordarea unei masini la o sursa de apa, cu ajutorul unui furtun. In acest fel, si cantitatea de gheata produsa este mult mai mare si poate satisface nevoi mult mai complexe intr-un timp cat mai scurt.Storcator Citrice
storcator electric citrice utilaje profesionale bar, masina gheata, cuburi gheata
Blender
blender profesional, utilaje profesionale bar, zdrobeste cuburi gheata, masina gheata
Zdrobitor Gheata
zdrobitor cuburi gheata profesional cu lamele metalice, accesorii profesionale bar
Carafa Suc
carafa suc de 3 litrii cu tub de gheata, accesorii profesionale bufet horeca
Frapiera
frapiera vin frapiera sampanie, masina gheata, cuburi gheata
Dispenser Suc
dispenser suc, accesorii profesionale bufet, cu tup de gheata, , masina gheata, cuburi gheata