Genti Termoizolante - Amenajari HoReCa

Genti Termoizolante

Geanta Pizza, Geanta pentru Livrat Pizza, Preturi, Sac Pizza, Geanta pentru Cutii de Pizza, Transport Pizza, Genti Termice Profesionale, Horeca

Aceste genti termoizolante reprezinta unele dintre cele mai populare si mai achizitionate produse in randul clientilor nostri. Acestea ajuta foarte mult la dezvoltarea unei afaceri ce presupune livrarea de produse culinare: restaurante, pizzerii, restaurante cu specific chinezesc.

De ce sunt acest genti termoizolante atat de utile? Deoarece au capacitatea de a mentine constanta temperatura preparatelor pe timpul livrarii acestora la domiciliul clientului. De asemenea, producatorii s-au gandit la marirea gradului de utilitate a acestei genti termoizolante prin montarea unor manere usor ajustabile. De asemenea capacul este prevazut cu un buzunar transparent special conceput pentru punerea facturilor. In acest fel, toate preparatele vor ajunge la client fara a fi deteriorate in vreun fel.

Aceste genti termoizolante au peretii grosi si de accea au capacitatea de a mentine o temperatura optima a preparatelor chiar si in vazul unei livrari ce necesita mai mult timp. Acest tip de accesorii sunt foarte cautate in randul pizzerilor si al restaurantelor ce asigura livrarea la domiciliu. Acest tip de restaurante fac parte din gama restaurantelor cu dorinta de dezvoltare si de satisfacere a clientului.

Gențile pentru livrare izolate termic vă permit să economisiți timp și bani și îmbunătatesc calitatea serviciilor oferite. Inca o caracteristica foarte importanta a acestor genti este faptul ca acestea sunt foarte usor de curatat si de transportat. De asemenea, acest tip de genti contin buzunare special concepute pentru transportul de bauturi racoritoare.

Aceste genti termoizolante pot fi achizitionate intr-un numar cat ai mare datorita pretului lor accesibil. Asa cum v-am obisnuit deja, garantia produselor noastre este reprezentata de calitatea acestora de accea va invitam sa achizitionati cu incredere acest tip de genti care vor ajuta la dezvoltarea afacerii dumeavoastra si in mod cert va va aduce multa prosperitate in acest domeniu. Ne mandrim cu clienti multumiti ce revin de fiecare data la noi cu drag.






Geanta Livrare Pizza
Cutit Rola
Plansete Pizza
Perie Cuptor
Cuptoare Pizza
Paleta Servire