Dozator de Suc Profesional - Amenajari HoReCa

Dozator de Suc Profesional

Dispenser, Dozator, Distribuitor Suc, Modele de Dozatoare cu Tub Gheata, Profesionale Horeca, Bufet, Bar, Articole, Pret DispenserePentru a va demonstra utilitatea acestui dozator de suc vrem sa va prezentam cateva dintre caracteristicile sale ce il fac sa devina un produs special destinat uzului profesional. Multi dintre clientii nostri ii cunosc deja specificatiile sale si gradul calitativ superior insa pentru cei ce vor sa afle cat mai multe detalii despre utilitatea si rezistenta in timp a acestui dozator suc va vom prezenta pe scurt cateva dintre elementele ce il fac sa se diferentieze de alte produse din aceeasi gama. In primul rand trebuie retinut faptul ca acesta are o capacitate de 8 litri si este confectionat din otel inoxidabil. Acest lucru impiedica oxidarea sucului si ajuta la pastrarea prospetimii acestuia.


De asemenea acest dozator suc este prevazut cu un sistem de racire al bauturilor cu ajutorul cuburilor de gheata, in acest fel veti fi asigurati ca racoritoarele isi vor mentine o temperatura scazuta constanta. Un alt lucru foarte important si util este faptul ca acest dispozitiv vine insotit de o tava de picurare, in acest fel putand fi respectate toate normele de igiena. Dupa cum puteti observa, toate aceste caracteristici ale acestui dozator suc il fac sa apartina gamei profesionale de produse de acest gen, destinata patronilor de restaurante sau terase. Acestia cunosc foarte bine importanta achizitionarii unor produse de calitate ce pot oferi servicii de calitate clientilor.

Dispenser, Dozator, Distribuitor Suc, Modele de Dozatoare cu Tub Gheata, Profesionale Horeca, Bufet, Bar, Articole, Pret DispensereAstazi am hotarat sa va prezentam un produs ce se va afla la mare cautare in sezonul cald ce urmeaza si anume un dozator pentru suc. Acest dozator suc va fi preferatul teraselor, al cofetariilor si de ce nu al restaurantelor, pe timpul verii. Cu ajutorul sau puteti atrage foarte multi clienti ce prefera sa savureze o bautura racoritoare stand la o terasa si ferindu-se de arsita verii. Asa ca noi va recomandam sa achizitionati acest dozator suc in mai multe exemplare pentru a diversifica gama de racoritoare oferita clientilor dumneavoastra.










Storcator Citrice
storcator electric citrice utilaje profesionale bar, masina gheata, cuburi gheata
Blender
blender profesional, utilaje profesionale bar, zdrobeste cuburi gheata, masina gheata
Zdrobitor Gheata
zdrobitor cuburi gheata profesional cu lamele metalice, accesorii profesionale bar
Carafa Suc
carafa suc de 3 litrii cu tub de gheata, accesorii profesionale bufet horeca
Frapiera
frapiera vin frapiera sampanie, masina gheata, cuburi gheata
Dispenser Suc
dispenser suc, accesorii profesionale bufet, cu tup de gheata, , masina gheata, cuburi gheata