Feliator Mezeluri - Produs Profesional HoReCa - Amenajari HoReCa

Feliator Mezeluri - Produs Profesional HoReCa

Feliator Mezeluri, Pret Reducere 2121 RON, Profesional Horeca, Import Olanda, Service Tara, Feliatoare Electrice de Calitate, www.amenajarihoreca.ro
Feliatorul pentru mezeluri este un produs ce nu poate lipsi din nici o bucatarie. Fiecare gospodina sau bucatar il va considera un produs valoros deoarece cu ajutorul sau puteti economisi mult timp.

Caracteristicile sale tehnice sunt impresionante si vin in ajutrul oricarui pasionat de gastronomie. Motorul racit cu aer, comutatorul conform standardelor CE, manerul cu invelis acril pentru protectie impotriva alunecarii, piesele usor de indepartat pentru o curatare rapida sunt doar cateva dintre elementele care il fac sa devina cea ma buna alegere pentru profesionistii din domeniu.

Feliatorul pentru mezeluri are totodata un design placut care ii atrage pe clienti, carcasa sa colorata facandu-l sa se potriveasca in orice bucatarie. Nu ocupa mult spatiu, este usor de curatat iar piesele sale sunt in asa fel concepute incat sa reziste pentru o durata lunga de timp.

Nu trebuie sa uitam de sistemul sau propriu de ascutire care va poate scuti de o munca suplimenatara. Feliatorul pentru mezeluri este destinat si supermarketurilor ce se ocupa cu feliarea produselor pentru a-si incanta si a-si atrage clientii. Poate fi folosit de catre orice persoana deoarece este prevazut cu un mecanism simplu de functionare. Este destinat pasionatilor de gatit, magazinelor care vand mezeluri, gospodinelor pasionate de tehnologie.

Pretul sau ii garanteaza atat calitatea cat si durabilitata. Desi la prima vedere poate parea putin costisitor este o investitie sigura, de lunga durata pe care nu o veti regreta. Nu trebuie sa uitam ca este un aparat pe care il utilizam in indeplinirea sarcinilor de zi cu zi in bucatariile noastre sau ale restauranelor.