Grill Apa - Produs Profesional HoReCa - Amenajari HoReCa

Grill Apa - Produs Profesional HoReCa

Grill cu Aburi, Gratar Electric, Electric Grill, Water Grill, Grill cu Apa, Gratar GN, Profesional Horeca, Echipamente
Mancarea pregatita in bucatarie dumeavoastra poate fi acum mult mai sanatoasa si gustoasa utilizand Grill Apa, un nou gratar electric care functioneaza pe baza de aburi.

Este vorba depre un gratar a carei contructie este realizata in totalitate din otel inoxidabil, gratarul fiind direct pe elementi. Acest produs isi gaseste perfect locul in orice bucatarie in care alimentele din carne ocupa un loc important. Datorita felului de functionare a aparatului Grill Apa mancarea va fi mult mai sanatoasa. Pe langa acest avantaj, produsele pe care doriti sa le pregatiti pe gratar vor fi deosebit de gustoase deoarece acestea raman fragede si suculente din cauza aburului. Aburul este generat deasupra tavii cu apa.

Acest produs profesional ajunge foarte repede la temperatura pe care o doriti, fiind dotat cu un termostat reglabil continuu. Design-ul acestui aparat electrocasnic a fost construit astfel incat sa nu ocupe mult spatiu in bucataria dumneavoastra iar pentru sporirea confortului acesta include o functie de auto-curatare. Curatarea este usurata foarte mult in acest caz, scurgerea de grasimi si alte sucuri alimentare realizandu-se direct in tava cu apa.

La cumpararea acestui produs clientul primeste o perie de sarma de cupru. Aparatul este importat din Olanda, este simplu de folosit si foarte eficient.

Grill Apa este un produs profesional care se bucura de vanzari din ce in ce mai mari intrucat ofera o alimentatie foarte sanatoasa, fata de alte aparate mai vechi. Importanta unei alimentatii sanatoase este dovedita de foarte mult timp, astfel incat produsele de acest fel vor fi nelipsite intr-o bucatarie moderna.


friteuze profesionale,  bucatarii profesionale horeca