Fantana de Ciocolata - Amenajari HoReCa

Fantana de Ciocolata

Fantana de Ciocolata, Pret Fantana de Ciocolata, Fantani de Ciocolata, Fantana Ciocolata Profesionala Horeca, Fantana Ciocolata Nunta
Aceasta fantana de ciocolata va face deliciul copiilor dar si al parintilor. Este special conceputa pentru utilizarea sa de catre firme de petreceri pentru copii, restaurante, spatii de joaca dar si pentru a fi folosita in bucataria noastra de acasa, atunci cand copiii nostri au invitati si vrem sa ii bucuram cu ceva dulce. De multe ori, aceasta fantana de ciocolata va fi folosita si la evenimente speciale, de tipul nuntilor, atunci cand vrem sa indulcim atmosfera cu niste fructe glazurate cu ciocolata.

Fantana de ciocolata este de dimensiuni reduse, asa ca poate fi amplasata in orice tip de spatiu si este conceputa pentru 700 de grame de ciocolata. Pretul sau este accesibil tuturor iubitorilor de preparate dulci, tuturor celor care vor sa experimenteze din nou micile bucurii ale copilariei.

Folosita in cadrul petrecerilor pentru copii, aceasta fantana de ciocolata va deveni centrul atentiei celor mici. Acestia vor savura delicioasele capsuni invelite in cea mai fina ciocolata. La nunti, aceasta fantana de dimensiuni relativ reduse va atrage foarte multi clienti, pentru ca multe persoane nu se abtin in aceste momentele de la nevinovatele pofte ale vietii.

Este un element folositor, versatil si care va creea o atmosfera potrivita indiferent de tipul petrecerii. Daca alegem sa o folosim in propriul camin, copiii nostri vor avea parte de duminici indulcite, se vor simti motivati sa isi faca temele mai cu spor pentru a avea parte de fructe invelite intr-o ciocolata fierbinte, abia topita. Este ideala pentru persoanele care vor sa aduca gustul copilariei in caminul lor.