Tocatoare HACCP - Amenajari HoReCa

Tocatoare HACCP

Tocatoare HACCP
AmenajariHoReCa.ro va ofera o colectie impresionanta de tocatoare moderne, importate din Olanda, acestea sunt produse construite profesional datorita materialului din care au fost concepute. Acest material se numeste polietilena HDPE 500, un material rezistent, neted, pe care se pot taia mult mai usor alimentele din bucataria dumeavoastra . Acest material asigura de asemenea o curatare eficienta si usoara.

Aceste tocatoare sunt produse foarte profesionale, o dovada in acest sens fiind data de faptul ca sunt realizate in conformitate cu standardele HACCP, un sistem recunoscut la nivel international care are ca scop asigurarea calitatii si sigurantei produselor alimentare. Respectarea acestor standarde este si unul dintre motivele pentru care foarte multe restaurante de top recurg la aceste tocatoare. Totodata, multe firme de catering folosesc astfel de produse, dar modernizarile de care acestea dispun le ofera un loc important si in bucataria dumeavoastra.

In plus, aceste tocatoare sunt specializate pentru prepararea diverselor tipuri de alimente. Pentru fiecare tocator exista o culoare specifica care corespunde unui anumit tip de utilizare:
  • tocatorul alb produse lactate si paine;
  • tocatorul rosu carne cruda;
  • tocatorul albastru peste;
  • tocatorul verde legume si fructe;
  • tocatorul maro carne gatita;
  • tocatorul galben carne cruda de pasare
Astfel, selectarea tocatorului potrivit pentru un anumit tip de aliment se face cunoscund culorile corespondente. Dimensiunea si suprafata produselor (600x400x(H)18mm) nu difera in functie de culoarea si utilizarea specifica. De asemenea, pentru o taiere cat mai stabila si mai sigura a preparatelor culinare, aceste produse dispun de picioare anti-alunecare.

Sunt produse necesare oricarei bucatarii moderne.