Cuptor Gatire Lenta - Amenajari HoReCa

Cuptor Gatire Lenta

Cuptor Electric pentru Gatirea Lenta, cu Setari Digitale si Sonda, Temperatura de 120 grade Celsius, Pret la Reducere: 9606 RON (cu TVA), Cuptor Profesional Horeca Import Olanda, Oferim Garantie si Asiguram Service Tara
Cuptorul pentru gatire lenta, importat din Olanda, este realizat special pentru regenerarea preparatelor dumeavoastra, oferind astfel noi avantaje in bucataria dumeavoastra. Indiferent ca este vorba de regenerare a preparatelor sau doar de gatire lenta, acest produs profesional este foarte util datorita modernizarilor de care dispune. Setarea cu un grad a cuptorului pentru gatire lenta este digitala astfel incat gatirea se realizeaza usor. Sonda aparatului include un termometru foarte precis.

Metoda gatirii lente este foarte cunoscuta si populara in randul restaurantelor de top pentru ca ofera posibilitatea combinarii mai multor tipuri de alimente. Aceasta metoda folosita din ce in ce mai des are avantajul ca ofera nu doar o mancare gustoasa, ci si mai sanatoasa. Practic, prin metoda gatirii lente, majoritatea vitaminelor si a mineralelor din diverse preparate se pastreaza mai eficient fata de gatitul la foc. Camera cuptorului este incalzita prin toate cele patru laturi asigurandu-se astfel o distributie uniforma a caldurii si un gust savuros pe masura.

Camera cuptorului pentru gatire lenta poate atinge 120°C si se pastreaza la 100°C. Camera cuptorului este usor de curatat datorita colturilor rotunjite de care dispune. Produsul cuprinde un suport de tava si o tava, ambele realizate din otel inoxidabil. Puterea electrica a aparatului este de 220-230V iar eficienta acestuia creste datorita izolarilor suplimentare. Usile cuptorului se pot deschide din dreapta sau din stanga, in functie de locul in care sunt amplasate balamalele. Acest cuptor poate fi incadrat cu usurinta in spatiul bucatariei dumeavoastra, avand o dimensiune de doar 49,5 x 69 x (H)41,5 cm iar usurinta cu care este folosit va inlatura eforturile suplimentare.






Gatit Sous-Vide
Sistem Gatire Sous-Vide
Masina de Vidat cu Camera
Aparat de Vidare
Pungi pentru Vid