Set Ardezie "Susan" - Produs Profesional HoReCa - Amenajari HoReCa

Set Ardezie "Susan" - Produs Profesional HoReCa

Set Ardezie "Susan"
Acest set de din Ardezie „Susan” este alegerea perfecta pentru prezentarea sau servirea unor produse culinare rafinate, pentru oaspeti sau clienti speciali. Asigura o servire eleganta ce se ridica la un standard inalt. Acest set vine sa completeze din punct de vedere al design-ului un produs culinar servinat in restaurante ce se respecta sau la expozitii gastronomice.

AmenajariHoReCa.ro asigura inca o data calitatea acestui set de Ardezie „Susan” prin faptul ca il face sa fie destinat atat mancarurilor reci cat si celor fierbinti. Este un set ce contine un Platou rotativ din ardezie “Susan”, trei cutite pentru branza, trei bucati de creta pentru scriere, trei suporturi pentru tablite scriere si trei tablite pentru scriere. Asadar, prezentarea va fi una eleganta, completa ce va iesi in evidenta in fata clientului.

Acest set din Ardezie „Susan” nu trebuie sa lipseasca nici din casa iubitorilor de gastronomie care organizeaza seri destinate degustarii de branzeturi. Oaspetii vor fi incantati si surprinsi placut de aceasta prezentare de mare clasa. Acest produs este accesibil ca pret, iar raportul calitate-durabilitate este foarte bine balansat.

Textura materialului putin nefinisat ne duce cu gandul la degustarile de branzeturi frantuzesti, la o zona rustica insa eleganta. Finetea acestui produs depinde foarte mult de persoana care il foloseste si de propria sa imaginatie. Este un set simplu, cu un design interesant si care ofera o mare lejeritate iubitorilor de frumos, celor carora le place sa transforme un platou intr-o adevarata opera de arta.


Set din Ardezie
set ardezie
Platou Patrat
platou ardezie patrat
Platou Rotund
platou ardezie rotund
Platou Rectangular
platou ardezie rectangular
Platou Ondulat
platou ardezie ondulat
Platou cu Manere
platou ardezie cu manere