Plita Electrica Inductie - Amenajari HoReCa

Plita Electrica Inductie

plita inductie 1 ochi, plita electrica cu inductie, plita inductie, plita inductie pret
Atunci cand este vorba despre noua tehnologie electrocasnica, plita cu inductie trebuie neaparat mentionata deoarece este o inventie de ultima generatie. Plita cu inductie isi demontreaza efiecienta prin faptul ca foloseste direct curentul electric pentru a incalzi fundul oalei. Specialistii au stabilit deja ca o plita cu inductie va consuma cu 30% mai putin decat o plita electrica conventionala asa ca aceasta va fi folosita atat de profesionisti, in spatii special destinate pentru gatit cat si pentru uz casnic, in bucatarile apartamentelor deoarece fiecare isi va dori sa se bucure de eficienta sa.

Daca vreti sa va cumparati vase noi pentru plita cu inductie nu trebuie sa tineti cont de dimensiunea lor. Aceasta are o carcasa foarte ingusta (32 mm) cu rama din otel inoxidabil si o suprafata din sticla ceramica. Este un produs elegant care se poate integra in designul oricarei bucatarii si care va aduce zambetul pe chipul utilizatorilor sai.

Plita cu inductie este atat un produs economic, daca este sa facem referire la utilizarea sa pe termen lung cat si un produs calitativ, de import Olanda cu garantie asigurata si service la noi in tara.

Trebuie totusi retinut ca aceasta plita functioneaza doar daca se utilizeaza vase speciale, cu fund din otel sau fonta, sensibile magnetic. Este o plita de ultima generatie, usor de curatat, cu un raspuns rapid la schimbarile de putere. Un alt avantaj al sau este faptul ca nu genereaza caldura, astfel temperatura mediului de lucru va ramane placuta, chiar relaxanta pentru profesionistii din domeniu.








plita inductie 1 ochi, plita cu inductie, plita inductie, plita electrica cu inductie, plita cu inductie pret, plita cu inductie 1 ochi plita cu inductie 1 ochi, plita inductie 1 ochi, plita cu inductie, plita inductie, plita electrica cu inductie, plita cu inductie pret, plita cu inductie pret, plita cu inductie 1 ochi, plita inductie 1 ochi, plita cu inductie, plita inductie, plita electrica cu inductie,  plita electrica cu inductie,  plita cu inductie pret, plita cu inductie 1 ochi, plita inductie 1 ochi, plita cu inductie, plita inductie, Plita Inductie wok, plita electrica cu inductie,  plita cu inductie pret, plita cu inductie 1 ochi, plita inductie 1 ochi, plita cu inductie, plita inductie,