Incalzitor Terasa Patio Piramida - Amenajari HoReCa

Incalzitor Terasa Patio Piramida

Incalzitor Terasa Patio Piramida - Produs Profesional HoReCa
 
Incalzitor Terasa Patio Piramid , incalzitor terasa, incalzitor piramida, incalzitor terasa piramida
Un produs inovator care a starnit mult interes, din categoria radiatoarelor electrice, este fara indoiala Incalzitorul Terasa Patio Piramida. Este vorba despre un incalzitor care functioneaza pe baza de propan sau gaz butan, dotat cu furtun de gaz si regulator de presiune, aprinderea fiind electrica. Tubul in interiorul caruia se produce flacara este alcatuit din cuart, rezervorul de gaz potrivindu-se foarte usor la baza incalzitorului. Tubul de sticla este conceput in asa fel incat sa fie rezistent la soc termic, mai exact la stropirea cu lichid rece in momentul in care tubul este incins.

Incalzitorul Terasa Patio Piramida surprinde atat prin usurinta cu care poate fi folosit cat si prin designul foarte interesant si modern, care il face potrivit pentru orice fel de spatiu exterior, de la terase pana la gradini sau simple curti. Este important de mentionat faptul ca Incalzitorul Terasa Patio Piramida se utilizeaza doar in spatii deschise, in exterior. Structura piramidala a produsului, conceputa din aluminiu si panouri laterale din metal negru, precum si dimensiunea potrivita (2220 mm), ofera rezistenta si protectie anti-inclinare.

Usor de folosit si instalat, Incalzitorul Terasa Patio Piramida asigura o buna incalzire in orice spatiu exterior ar fi utilizat datorita puterii termice de care dispune, aceasta fiind de 11,2 kW. Datorita acestei puteri termice si a sistemului de aprindere, acest produs poate incalzii spatii mari intr-un timp foarte scurt, efortul posesorului fiind minim. Produsul se bucura de o atentie deosebita din partea clientilor si este recomandat datorita avantajelor economice reale pe care acesta le aduce. 





Incalzitor Ciuperca
incalzitor terasa, incalzitor terasa gaz, incalzitoare terasa, incalzitoare de terasa
Incalzitor Rabatabil
incalzitor terasa, incalzitor terasa gaz, incalzitoare terasa, incalzitoare de terasa, pret, picior retractabil
Incalzitor Piramida
incalzitor terasa, incalzitor terasa gaz, incalzitoare terasa, incalzitoare de terasa, pret, picior retractabil
Fierbator Vin
fierbator vin
Termos cu Pompa
termos