Feliator pentru Cartofi Profesional - Amenajari HoReCa

Feliator pentru Cartofi Profesional

Feliator de Cartofi, Pret Feliatoare de Cartofi, Aparat Taiere Cartofi cu Model, Cartofi Taranesti, Pai, Frantuzesti, Wedges, Cutit Model, Profesionale, HorecaFeliatorul pentru cartofi profesional este special comceput pentru persoanele care adora preparatele din cartofi si vor ca forma si prezentarea acestora sa fie exemplara. Este usor de folosit, nu il solicita pe utilizator si este foarte rezistent asa ca poate fi folosit cu incredere si in bucatariile restaurantelor de lux.

Poate fi folosit pentru taierea, maruntirea si felierea unor cantitati mari de legume, la diferite dimensiuni. In acelasi timp, feliatorul pentru cartofi este usor de manuit, usor de mutat si de spalat deoarece este conceput din aluminiu. Poate felia cartofi dar si morcovi, ceapa sau alte legume care pot ajuta la realizarea unui preparat original si foarte gustos. Se monteaza pe masa de lucru sau pe perete pentru o mai buna stabilitate si este gata pentru a fi folosit in orice moment. Este util si persoanelor care nu sunt foarte indemanatice dar sunt pasionati ai domeniului culinar.

Calitatea feliatorului pentru cartofi profesional se reflecta atat in pretul sau dar si in caracteristicile sale tehnice. Pentru utilizatorii sai ce dau dovada de imaginatie culinara se dovedeste a fi un produs excelent, perfect pentru a fi achizitionat si folosit in orice situatie.

Acest feliator vine insotit de un set de patru cutite ascutite si extrem de eficiente care pot taia alimentele in opt bucati pentru a satisface si cele mai pretentioase persoane. Este simplu, usor de utilizat in orice moment, usor de curatat si se poate mula pe orice tip de bucatarie. Totodata, are garantie asigurata in tara ceea ce ofera singuranta clientului.




Feliator Cartofi
fieliatoor cartofi pentru bucatarii profesionale horeca, pret, distribuitor
Feliator Mezeluri
feliator mezeluri pentru bucatarii profesionale horeca, pret, distribuitor
Mandolina
Mandolina Legume pentru bucatarii profesionale horeca, pret, distribuitor
Mandolina Inox
 Mandolina Legume din Inox pentru bucatarii profesionale horeca, pret, distribuitor
Robot Legume
robot legume pentru bucatarii profesionale horeca, pret, distribuitor
Razatoare
razatoare pentru bucatarii profesionale horeca, pret, distribuitor
Feliator Oua
feliator oua pentru bucatarii profesionale horeca, pret, distribuitor