Dispenser Ciocolata - Aparat Ciocolata Calda - Produs Profesional HoReCa - Amenajari HoReCa

Dispenser Ciocolata - Aparat Ciocolata Calda - Produs Profesional HoReCa

dispenser ciocolata, aparat ciocolata calda, masina ciocolata calda
Dispenserul pentru ciocolata este special conceput pentru gelaterii, cofetarii dar si pentru uz casnic .
Iubitorii de ciocolata vor aprecia calitatea sa si vor fi in acelasi timp atrasi de designul sau simplu, care il face usor de utilizat de catre oricine.

Utilitatea sa vine la pachet cu un set de specificatii tehnice importante pentru specialistii din domeniu. Asadar, nu trebuie sa uitam de sistemul sau de incalzire tip Bain-Marie pentru prevenirea arderii ciocolatei sau de protectia impotriva supraincalzirii.

Dispenserul pentru ciocolata este totodata prevazut cu un robinet antipicurare ceea ce il face totodata si un produs destul de economic, mai ales atunci cand este utilizat de catre profesionisti.

Acest produs va satisface nevoile tuturor clientilor, adevarati pasionati ai acestui domeniu al dulciurilor de calitate. Amestecarea continua va mentine consistenta ciocolatei, textura sa fina si va pune in valoarea gustul acesteia.

Acest aparat conceput pentru obtinerea ciocolatei calde va fi preferat de orice client ce il va achizitiona. Chiar si cei mai pretentiosi clienti spun despre dispenserul de ciocolata  este perfect pentru orice bucatarie si este recomandat specialistilor in domeniu.

Gradul sau de eficacitate este inca o data demonstrat de calitatea materialului din care este confectionat. Peretii de policarbonat si baza sa din otel inoxidabil asigura mentinerea gustului intact al ciocolatei si impiedica oxidarea acesteia. Produsele HoReCa sunt usor de utilizat, imbina un design relativ simplist cu un standard ridicat de calitate si in acelasi timp satisfac atat nevoile amatorilor cat si pe cele ale specialistilor.