Incalzitor de Terasa pe gaz Tip Ciuperca - Amenajari HoReCa

Incalzitor de Terasa pe gaz Tip Ciuperca

Incalzitor Terasa Gaz, Incalzitor Terasa, Incalzitoare Terasa, Incalzitoare de TerasaIncalzitorul pentru terasa pe gaz tip ciuperca este foarte eficient in sezonul rece, atunci cand iti doresti ca noptile friguroase sa nu reprezinte un obstacol in calea distractiei tale. Acest incalzitor este destinat atat utilizarii individuale, pe propria terasa atunci cand va destindeti la un gratar cu prietenii cat si intrebuintarii sale pe terasele restaurantelor, pensiunilor, pentru confortul clientilor.

Incalzitorul pentru terasa pe gaz tip ciuperca este foarte efiecient deoarece incalzeste pe o raza de 4.5ml in jurul lui si este destinat utilizarii pentru gaz propan. Caracteristicile sale tehnice vin sa completeze un design practic, care se poate integra foarte bine in decorul oricarei terase datorita formei sale rotunjite. Podusele AmenajariHoReCa.ro au mereu grija sa se ridice la standardele pe care le au chiar si cei mai pretentiosi clienti asa ca se preocupa foarte mult de partea tehnica a produselor oferite.

Incalzitorul pentru terasa pe gaz tip ciuperca poate fi foarte usor mutat, are finisaje de foarte buna calitate din otel inoxidabil si un sistem de fixare in locurile cu denivelari tocmai pentru a se adapta pentru orice gen de terasa. Totodata este prevazut cu cu un sistem de siguranta la aprindere, ceea ce garanteaza siguranta clientului. Are un sistem de reglare al puterii, un regulator omologat pentru presiune gaz si un reflector din aluminiu ceea ce il claseaza ca fiind un produs profesional de tip, de o inalta calitate, prevazut cu elemente noi, moderne ce ii vor incanta pe utilizatorii sai.

Nu trebuie sa uitam de garantia oferita de AmenajariHoReCa.ro care ofera siguranta de calitate clientilor sai.




Incalzitor Piramida
incalzitor terasa, incalzitor terasa gaz, incalzitoare terasa, incalzitoare de terasa, pret, picior retractabil
Incalzitor Ciuperca
incalzitor terasa, incalzitor terasa gaz, incalzitoare terasa, incalzitoare de terasa
Incalzitor Rabatabil
incalzitor terasa, incalzitor terasa gaz, incalzitoare terasa, incalzitoare de terasa, pret, picior retractabil
Fierbator Vin
fierbator vin
Termos cu Pompa
termos