Contact Grill - Produs Profesional HoReCa - Amenajari HoReCa

Contact Grill - Produs Profesional HoReCa

Contact Grill, Model Dublu, Utilaje Fast Food
Pentru prepararea celor mai gustoase sandwich-uri, unul dintre cele mai recomandate produse horeca este Contact Grill. Acesta este un nou produs similar unui sandwich maker care aduce in plus foarte multe avantaje prin modernizarile de care dispune. Unul dintre aceste avantaje este dat de faptul ca aparatul poate fi folosit pentru o gama mai larga de alimente din bucatarie, inclusiv preparate din carne.

Contact Grill este un produs care exceleaza in pregatirea alimentelor fiind folosit cu succes de majoritatea companiilor de fast food. Dincolo de industria fast food, in care Contact Grill este o adevarata necesitate, aparatul este folosit si apreciat in bucataria personala de catre foarte multe persoane. Este simplu de folosit, ocupa putin spatiu, iar prepararea mancarurilor este mai gustoasa si mai rapida.

Acest produs este disponibil pe piata in mai multe forme, clientii alegand optiunea ideala in functie de propriile criterii. In acest sens, exista Contact Grill simplu, mediu si dublu, diferentele dintre aceste trei modele fiind date mai mult de puterea electrica de care dispun (model simpu – 1800W, 220v; model mediu – 2200W, 220V; model dublu – 3600W, 220V) si de suprafata gratarului. Aceste modele dispun de un termostat ajustabil pana la maximum 300°C iar baza este alcatuit din fonta, invelita cu un strat ceramic anti-aderant. La rezistenta produsului contribuie otelul inoxidabilul din care este facut. Tava este special conceputa pentru scurgerea grasimilor, fiind astfel mai usor si mai comod de curatat. Tot in acest sens, aparatul include o perie de sarma.

Utilizand Contact Grill asteptarile dumeavoastra culinare vor fi satisfacute.


http://www.amenajarihoreca.ro/2012/06/contact-grill-panini-profesional-pret.html http://www.amenajarihoreca.ro/2012/06/contact-grill-versiunea-dubla.html http://www.amenajarihoreca.ro/2012/06/contact-grill-versiunea-simpla.html