Friteuza Blue Line - Amenajari HoReCa

Friteuza Blue Line

Friteuza Blue Line, produs importat din Olanda, este un aparat electrocasnic de inalta calitate, care sporeste confortul dumeavoastra si mai ales asigura o preparare foarte rapida a alimentelor din bucataria dumneavoastra. Usor de folosit si foarte practic, acest produs poate fi folosit pentru prepararea unei game largi de alimente.

Dotat cu o rezistenta carcasa din otel Friteuza Blue Line asigura o utilizare sigura si durabila. Chiar si rezervorul aparatului este facut din otel inoxidabil. Totodata, exista o zona rece in interior care mentine pe termen lung calitatea uleiului folosit si prin urmare ofera un gust mai placut alimentelor pe care le utilizati. Aparatul poate fi adaptat pentru multe tipuri de gustari, temperatura acestuia putand fi reglata pana la 190 C. Pentru evitarea supraincalzirii exista un termostat foarte precis care atentioneaza asupra acestui pericol. Supraincalzirea este semnalizata prin aprinderea unei lampi. Tot in acest sens, exista un buton special de resetare in cazul supraincalzirii. Produsul include un cos si un capac iar vasul de prajire este detasabil, astfel incat, curatarea se poate efectua mult mai usor.

Acest tip de aparate electrocasnice sunt foarte utilizate datorita vitezei cu care se pot pregati diferite tipuri de gustari. Specificul bucatariei presupune faptul ca o mare parte din alimente trebuiesc prajite, friteuza indeplinind rapid si foarte eficient acest lucru si inlaturand alte eforturi incomode.

Evolutia acestor tipuri de electrocasnice se axeaza pe multe arii, de la design si posibilitati de prepare a diferitelor alimente si pana la cresterea confortului, Friteuza Blue Line fiind un varf in acest domeniu.