Gratar Electric - Produs Profesional HoReCa - Amenajari HoReCa

Gratar Electric - Produs Profesional HoReCa

Gratar Electric
Gratarul electric este un element extrem de util atat in bucatariile restaurantelor ce vor sa garanteze inalta calitate a servirii cat si in bucatariile pentru uz personal ale pasionatilor de gastronomie. Acest gratar electric va va ajuta sa faceti economie de timp si in acelasi timp ofera preparatelor de carne un gust deosebit. Este ideal pentru persoanele care vor sa manance sanatos, pentru cei ce vor sa ofere mancarii lor un standard inalt de calitate.

Este dotat cu o tavă detaşabilă de scurgere a grăsimii şi panouri înalte împotriva stropirii, astfel incat bucataria va ramane mereu curata. Nu veti fi nevoiti sa faceti o munca in plus iar acest lucru este ideal pentru detinatorii de bucatarii de restaurante. Plita de fier a acestui gratar electric este usor de curatat, iar acesta va fi imedia gata pentru o noua utlizare. Rezistenta sa in timp este garantata. Desi designul sau exterior este unul simplist, trebuie sa tinem cont de caracteristicile sale tehice deosebite. Spre deosebire de gratarele al caror plite se deterioreaza si se adancesc in timp, acesta este dotat cu o plita din fier, dura, care rezista foarte bine presiunii si uzurii. De aceea, acest tip de gratar electric este potrivit pentru uz continuu.

De asemenea, produsul este echipat cu un termostat ajustabil până la 300°C si cu o protecție impotriva supraîncălzirii, lucruri ce vin sa ii garanteze inca o data eficacitatea si destinatia sa pentru uz profesional. Pe langa toate aceste caracteristici de exceptie, produsul vine la pachet cu asigurarea schimbarii pieselor sale in tara, intr-un timp foarte scurt.





http://www.amenajarihoreca.ro/2014/09/Gratar-Electric-Plat-Neted-Plita-Prajire-Profesionala-Horeca.html http://www.amenajarihoreca.ro/2014/09/Gratar-Plat-Electric-Neted-Model-Mare-Profesional-Horeca.html http://www.amenajarihoreca.ro/2014/03/Gratar-Plita-Neted-si-Striat-Electric-din-Inox-Profesional-Horeca-Service.html http://www.amenajarihoreca.ro/2014/09/Gratar-Neted-Striat-Pret-Electric-Plita-Profesionala-Horeca.html Gratar Blue Line