Blender Stick de Mana - Amenajari HoReCa

Blender Stick de Mana

Blender Stick de Mana, Profesional Horeca, Capacitate Mica, 20 de litri, cu Viteza Fixa, Utilaje Bucatarii, Brutarii, Service
Blenderul Stick de mana este unul dintre produsele indispensabile din orice bucatarie. Cu ajutorul lui poti gati o gama variata de produse, atat feluri principale cat si supe de legume. Ceea ce ii bucura pe utilizatori este simplitatea design-ului sau, modul sau de prezentare simplist insa practic. Este potrivit atat pentru bucatariile profesionale dar si pentru uz casnic, individual.

Blenderul Stick de mana este usor de utilizat, usor de transportat deoarece cantareste doar 1, 45 kilograme asa ca poate fi folosit in orice moment in care va simtiti inspirati de multitudinea de preparate gastronomice din cartile de bucate.

Lama si tija sunt din otel inoxidabil asa ca gustul alimentelor va ramane intact iar blenderul stick de mana va rezista foarte mult timp in bucataria dumneavostra. Desi are garantie, nu trebuie sa va faceti probleme deoarece acest produs este prevazut cu o caracasa din plastic dur care ii asigura rezistenta in timp. Este usor de manevrat si are o viteza fixa, ceea ce il face sa fie destinat pentru uz profesional si pentru a face fata chiar si celor mai pretentiosi clienti.

Nu este un aparator obositor, din contra, cu ajutorul sau poti prepara produse culinare rapide, gustoase, pline de vitamine si foarte sanatoase atat pentru copii cat si pentru adulti.

Acest blender reprezinta o alegere inteleapta pentru un adevarat profesionist in domeniul gastronomic si este o alegere inspirata penrtru un novice in arta culinara.