Chafing Dish Rotund cu Capac Rolltop - Amenajari HoReCa

Chafing Dish Rotund cu Capac Rolltop

Chafing Dish Rotund cu Capac Roll-Top
Chafing dish este un produs profesional ideal pentru prezentare si servire a diverselor preparate din bucataria dumneavoastra. Acest produs este folosit de exemplu in restaurante de lux sau de catre firme de catering, dar poate fi la fel de bine folosit pentru bufet in bucataria personala.

Chafing dish isi dovedeste astfel utilitatea in orice bucatarie. La fel ca alte produse de calitate inalta, aparatul este construit in intregime din otel inoxidabil 18/10. Inclusiv rama este fabricata din otel, avand o grosime de 1,2 mm. Importat din Olanda, Chafing dish-ul face parte din categoria electrocasincelor elegante, care confera fara indoiala o nota estetica micului dejun. Acest aparat este ideal la evenimente festive, petreceri sau pur si simplu pentru a va surprinde in mod placut musafirii. Design-ul simplu si modern il face potrivit pentru orice bucatarie sau sala de mese. De asemenea este foarte usor de curatat si intretinut.

Principala functie a acestui produs este aceea ca poate mentine mancarea la o termperatura optima. Mancarea ramane calda si este acoperita ermetic, fara sa se strice. Capacul rolltop se poate deschide la 180 grade, deschiderea facandu-se usor, fara zgomot, datorita mecanismului patentat de care dispune. Grosimea capacului este de 1,2 mm, ideala pentru a pastra la o temperatura calda preparatele culinare.

Setul acestui aparat include un suport pentru combustibil si un vas pentru alimente. Acest vas are o inaltime potrivita de 60 mm si un diametru de 390 mm. Dimensiunea aparatului chafing dish este de 510x540x(H)480mm, marime avantajoasa intrucat se pot acoperi multe alimente in interiorul acestuia.






Chafing-dish 2 recipiente pentru combustibil Chafing Dish Rotund