Storcator Electric de Citrice - Amenajari HoReCa

Storcator Electric de Citrice

Storcator electric pentru citrice din material rezistent la rugina, cu bol de stoarcere din otel inoxidabil, include 3 conuri din plastic care pot fi schimbate pentru citrice mici sau mari, sita din plastic, 1500 rpm ,300x200x(H)350 mm 230 V 250 W
Din punct de vedere al utilitatii sale storcatorul electric de citrice este unul dintre cele mai cerute si cele mai folosite produse atat pentru uz casnic cat si pentru uz profesional. Acest storcator de fructe ne poate asigura o alimentatie mai sanatoasa, bazata pe freshuri de fructe ce contin multe vitamine. Putem spune ca acest storcator electric de fructe, ne ofera noua si familiei noastre necesarul de energie pentru intreaga zi.

Cafenelele, restaurantele, il folosesc pentru a oferi clientilor mic-dejunuri complete, sanatoase din punct de vedere caloric. Desi acest storcator electric de citrice pare un produs banal este si unul extrem de util. Designul sau usor simplist il face sa fie usor de integrat in orice tip de bucatarie atat din punct de vedere cromatic cat si al spatiului pe care il ocupa. Constructia sa este realizata din otel inoxidabil si aluminiu, astfel incat sucul de citrice obtinut nu va oxida si nu isi va schimba gustul.

Acest aparat electrocasnic este usor de utilizat insa si usor de curatat, datorita partilor sale detasabile din otel inoxidabil. Din punct de vedere al designului este conceput pentru uz profesional, pentru bucatariile care au de realizat multe freshuri de fructe insa pretul sau il recomanda si persoanelor ce vor sa duca o viata sanatoasa, celor care acorda importanta alimentatiei.

Storcatorul electric de citrice este un produs ce nu trebuie sa lipseasca din nici o bucatarie. Pe termen lung se va dovedi a fi o achizitie profitabila, pe care nu o veti regreta.







Storcator Citrice
storcator electric citrice utilaje profesionale bar, masina gheata, cuburi gheata
Blender
blender profesional, utilaje profesionale bar, zdrobeste cuburi gheata, masina gheata
Zdrobitor Gheata
zdrobitor cuburi gheata profesional cu lamele metalice, accesorii profesionale bar
Carafa Suc
carafa suc de 3 litrii cu tub de gheata, accesorii profesionale bufet horeca
Frapiera
frapiera vin frapiera sampanie, masina gheata, cuburi gheata
Dispenser Suc
dispenser suc, accesorii profesionale bufet, cu tup de gheata, , masina gheata, cuburi gheata