Pret Incalzitor de Terasa cu Gaz, Produs Profesional HoReCa - Amenajari HoReCa

Pret Incalzitor de Terasa cu Gaz, Produs Profesional HoReCaIncalzitor de terasa cu gazEste unul dintre cele mai eficiente incalzitoare cu gaz propan din otel inoxidabil, ideal pentru incalzirea teraselor restaurant in anotimpul rece, pentru incalzirea halelor de productie si de depozitare.

Echipament cu design modern, usor de transportat, cu aprindere electrica, incalzitorul cu gaz se muleaza perfect atat pentru spatiile comerciale, cat si pentru locatii elegante precum corturile de evenimente si terasele restaurant. 

Palaria din aluminiu permite concentrarea la sol a razelor infrarosii incalzind corpurile, mai degraba decat aerul, si creand, astfel, o atmosfera placuta numai potrivita pentru a servi o cafea fierbinte pe terasa toamna sau primavara.

PRET: 1745 RON 1270 RON (cu TVA)


Incalzitorul cu gaz este confortabil şi funcţional  putand fi utilizat in activitati multiple precum organizarea de evenimente, in constructii, transporturi, activitati sportive.

Pret Incalzitor Terasa cu Gaz, Incalzitor Terasa, Incalzitor Restaurant, Incalzitor cu Gaz, Incalzitor Nunta


Vrei o nunta perfecta in octombrie? Incalzitorul cu gaz te va ajuta sa pastrezi romantismul naturii imbracate in haina ruginie si sa inlaturi racoarea serilor de toamna tarzie creand astfel, tabloul perfect pentru o nunta de vis.