Grill Electric, Utilaje Fast Food - Amenajari HoReCa

Grill Electric, Utilaje Fast Food


Grill Electric


Iata ca a venit iarna si pasionatii sporturilor de zapada dau navala in statiunile montane impanzind partiile cu vuietul lor. Nimic nu se compara cu un sandwich crocant, fierbinte si o cana cu vin fiert dupa o coborare furtunoasa cu schiurile!

Noi venim in intampinarea dumneavoastra cu 3 modele de grill electric profesional, de cea mai inalta calitate, care sa va ofere recunostinta eterna a clientilor bine satisfacuti! 

 Grill Electric – MODEL SIMPLU

grill electric, model simplu, baza fonta, pret grill electric
Model compact cu dimensiuni reduse ce il face usor de depozitat, acest grill electric este ideal pentru utilizare domestica, dar si pentru comerciantii care nu dispun de prea mult spatiu. Disponibil in doua variante – cu ambele platane striate sau cu platan superior striat si platan inferior neted – acest grill electric profesional ofera posibilitatea prepararii sandwich-urilor calde prin sigilarea aromelor si pastrarea dimensiunilor acestora.Grill Electric, model mediu, utilaje fast food, pret utilaje horeca
Model compact  cu platane din fonta cu strat ceramic anti-aderent, usor de curatat si intretinut. Dispune de colector de grasime si are exteriorul din otel inoxidabil. Disponibil in doua variante – cu ambele platane striate sau cu platan superior striat si platan inferior neted – acest grill electric profesional ofera posibilitatea prepararii sandwich-urilor calde prin sigilarea aromelor si pastrarea dimensiunilor acestora. Un model care se preteaza atat utilizarii domestice, cat si in sustinerea activitatilor comerciale prin dimensiunile mai mari ale platanelor care pot sustine un flux continuu de clienti.


grill electric, model dublu, utilaje fast food, horeca
Imaginati-va o cafenea pe timp de iarna, plina de clienti in cautarea unei cafele aburinde si a unui sandwich cald ca sa alunge fiorul de gheata lasat de viscolul de afara, cu cafetierele fierbinti si grill-urile electrice profesionale sfaraind.


Pentru o asemenea zi sau seara, aveti nevoie de un grill electric dublu care sa asigure un flux continuu si servire rapida. Un grill cu platane din fonta cu strat ceramic anti-aderent, usor de curatat si intretinut. Un astfel de grill asigura 100% satisfactia clientului: un sandwich atragator si servire rapida. Aceasta varianta cu 2 platane superioare se recomanda comerciantilor fiind economica micsorand consum de energie, permite ajustarea fluxului de productie in functie de cererea clientilor si alterneaza folosirea platanelor ceea ce duce, in timp, la micsorarea intervalelor de mentenanta. Disponibil in 3 variante – atat platanele superioare, cat si cele inferioare striate, platanele superioare striate si cele inferioare netede si  platanele din stanga netede, iar cele din dreapta striate – Grill electric profesional, modelul dublu, satisface chiar si cei mai pretentiosi clienti.

         Fie ca sunt cu ambele parti striate, fie ca sunt cu partea superioara striata si ce inferioara neteda, sandwich-urile calde si crocante sunt o delicatesa in anotimpul rece alaturi de o cana de vin fiert sau o cafea fierbinte!