Modele Fierbatoare Vin, Produse Profesionale HoReCa - Amenajari HoReCa

Modele Fierbatoare Vin, Produse Profesionale HoReCa

Ce spuneti de o cana aburinda cu vin fiert si scortisoara? Tot ce ne trebuie este un vin bun, ceva scortisoara si un fierbator de vin si ne putem bucura instant de aroma usor intepatoare a vinului fiert intr-o zi geroasa de iarna.


Amenajari HoReCa va ofera o gama larga de echipamente pentru prepararea si servirea bauturilor calde atat din gama PREMIUM, cat si MEDIUM.
Echipamentele pe care le punem la dispozitia dumneavoastra prezinta un excelent raport calitate/pret astfel incat sa satisfacem nevoile clienti mici si mari, fara discriminare.

 Fierbator Vin Gama Premium COD 211403


Fierbator de vin si boiler pentru bauturicalde din otel inoxidabil, cu pereti dubli, izolati, reduce pierderile de caldura prin conductivitate, convectie si radiatie. Model cu eficienta ridicata din gama PREMIUM, cu o capacitate de 9L si dimensiuni reduse, este ideal pentru evenimente organizate in regim “bufet suedez” si servire in aer liber. Echipat cu un robinet anti-picurare este usor si sigur de utilizat. Recomandam acest echipament pentru uz domestic, baruri si restaurante datorita aspectului elegant si ingrijit.

 Fierbator Vin Gama Standard COD 209882

Fierbator de vinsi boiler de bauturi calde din otel inoxidabil cu pereti simpli, capacitate de 10L si consum redus de energie. Ideal pentru activitati cu trafic intens, este echipat cu sistem de protectie impotriva fierberii “pe uscat”. Usor de intretinut datorita componentelor demontabile si cu un aspect atragator este recomandat pentru baruri si restaurante.

 Fierbator Vin Gama Ieftina COD 240601

Fierbator de vin,dozator de bauturi calde cu vas de fierbere emailat si temperatura controlata. Ideal pentru spatiile de servire cu trafic ridicat datorita capacitatii mari de 27L. Acest echipament este usor de intretinut si de curatat gratie componentelor demontabile. Desi nu dispune de un aspect atragator, se recomanda prin eficienta ridicata si manevrabilitate.