Storcator Manual Citrice - Amenajari HoReCa

Storcator Manual Citrice

Storcator Manual de Citrice, Pret, Storcator Profesional Citrice, Pret Storcator Citrice
Un storcator manual citrice este un produs ce se poate face util in orice tip de bucatarie, insa cel din gama Amenajari Horeca este destinat in primul rand uzului profesional. Trebuie sa privim acest produs din punct de vedere al beneficiilor sale si atunci trebuie sa ne gandim la faptul ca oriunde ne-am afla acest storcator manual citrice ajuta la mentinerea sanatatii noastre. Fie ca este achizitionat de catre un restaurant sau o cafenea, fie ca se afla in propria noastra bucatarie, cu ajutorul sau putem obtine fresh-uri delicioase din fructe bogate in vitamine.

Orice cafenea isi va dori sa achizitioneze acest storcator citrice manual pentru a atrage cat mai multi client, adepti ai stilului de viata sanatos. Toti profesionistii domeniului culinar vor vedea avantajele acestui storcator citrice manual si vor exploata din plin beneficiile acestuia.

Pretul sau este unul accesibil. Piesele sale sunt din otel inoxidabil, foarte usor de curatat intre utilizari. De asemenea, orice persoana poate utiliza acest storcator datorita faptului ca sistemul sau de functionare nu este deloc complicat. Presa manuala de citrice sau storcatorul manual functioneaza prin presare. Cu ajutorul unei manete se aplica presiune pe fruct si astfel se stoarce. Daca doriti in suc si pulpa fructului, va recomandam storcatorul electric de citrice.

Storcatorul manual este ideal pentru cocktailuri, unde nu este necesara si intreaga pulpa a fructului. Poate fi utilizat pentru portocale, lamai, grepfrut sau rodii.

Cel mai important lucru pe care administratorii de restaurante il cunosc este faptul ca trebuie sa investeasca in calitate, pentru a avea o afacere prospera. Asadar, va invitam sa achizitionati acest produs ce apartine gamei oferite de Amenajari Horeca si sa il intrebuintati cu spor, indiferent de locul in care il veti aseza.

Acesta poate fi pozitionat la vederea clientilor, pentru a le starni pofta de un fresh de portocale, alaturi de o cafea sau un desert.






Storcator Citrice
storcator electric citrice utilaje profesionale bar, masina gheata, cuburi gheata
Blender
blender profesional, utilaje profesionale bar, zdrobeste cuburi gheata, masina gheata
Zdrobitor Gheata
zdrobitor cuburi gheata profesional cu lamele metalice, accesorii profesionale bar
Carafa Suc
carafa suc de 3 litrii cu tub de gheata, accesorii profesionale bufet horeca
Frapiera
frapiera vin frapiera sampanie, masina gheata, cuburi gheata
Dispenser Suc
dispenser suc, accesorii profesionale bufet, cu tup de gheata, , masina gheata, cuburi gheata