Tava Tort cu Capac - Amenajari HoReCa

Tava Tort cu Capac

Platou Tort cu Capac - Produs Profesional
Tava tort este un accesoriu cu un spectru larg de intrebuintare. Poate fi utila pentru patiserii profesionistii, pentru mamicile pasionate de dulciuri dar mai ales devine centrul de interes al unor expozitii gastronomice. Aceata tava tort poate fi achizitionata si de catre firmele de caterig care se respecta si ofera o mare atentie modului in care isi expun si isi livreaza preparatele. Capacul acestei tavi pentru prajituri este transparent tocmai pentru ca produsele sa fie cat mai bine puse in valoare atunci cand sunt expuse.

Printre clientii nostrii se numara si firmele de petreceri pentu copii care au incluse in oferta lor candy-barul. Aceata tava tort este foarte rezistenta si mentine produsele bine ermetizate in timpul transportului si al prezentarii. Tava oglinda ii ofera un plus de eleganta pentru a se putea adapta chiar si evenimentelor pretentioase ce au loc in spatii luxoase si elegante. In mod cert, clientii ce vor achizitiona aceasta tava pentru prajituri vor fi multumiti pe termrn lung de caracteristicile sale tehnice ce se ridica la un nivel destul de ridicat. Este un produs importat din Olanda insa garantia si service-ul se ofera la noi in tara asa ca puteti avea incredere deplina un promptitudinea de care vom da dovada.

Asadar, atat profesionistii cat si micii intreprinzatori vor fi multumiti de utilitatea acestei tavi pentru prajituri care va face ca masa de Craciun sa devina mai aspectuoasa si mai eleganta.

Astfel, atunci cand vine vorba de o servire impecabila este bine sa va incredeti in eficienta si calitatea produselor noastre pentru ca intreg evenimentul sa capete stralucire si rafinament.






Platou Tort



Platou prajituri, platou tort- produse profesionale horeca- tavi de prezentare- PRET
Platou Tort Rotativ

Platou tort rotativ- Tava prezentare tort- produs profesional horeca- PRET
Platou servire

Platou servire tort- platou prezentare, platou servire prajituri- produse profeionale horeca- PRET
Paleta servire tort
Paleta tort paleta prajituri- produse profesionale horeca- PRET