Cutite HACCP - Produse Profesionale HoReCa - Amenajari HoReCa

Cutite HACCP - Produse Profesionale HoReCa

cutite profesionale, Cutite HACCP, cutite profesionaleCutitele haccp sunt folosite in orice bucatarie de restaurant si nu numai. Sunt cutite aparent clasice, profesionale. Un set de cutite haccp include si cutitul bucatarului, un cutit special destinat profesionistilor asa cum ii spune numele. Design-ul lor este unul simplu tocmai pentru a se integra cu usurinta in orice tip de bucatarie si pentru a fi cat mai usor de manuit. Sunt foarte bine ascutite si au o calitate superioara astfel incat orice produs va putea fi feliat dupa bunul plac.

Aceste cutite haccp sunt folosite si in cadrul show-urilor de gastronomie iar rezultatele obtinute cu ajutorul lor sunt magnifice. Gama de cutite haccp contine cutite scurte, cutite pentru legume, cutitul bucatarului, cutit pentru sunca, cutit pentru paine, fiecare dintre acestea avand o destinatie clara si finetea lui depinzand in functie de destinatia sa.

Fiecare cuțit este ambalat individual într-un blister de prezentare din PVC, iar lama lor este din otel inoxidabil pentru a fi cat mai rezistenta si cat mai usor de spalat. Se pot spala si in masina de vase de aceea aceste cutite sunt foarte practice in momentele in care suntem grabiti in pregatirea unui preparat. Sunt elementele ce nu pot lipsi din nici o bucatarie iar maestrii culinari pun foarte mare pret pe calitatea acestor produse tocmai pentru ca atunci cand vine vorba de cutite acestea sunt de neinlocuit.

Acest set de cutite este special creat pentru a satisface chiar si cele mai rafinate gusturi in materie de accesorii de bucatarie asa ca merita achizitionat cat mai rapid.



cutite profesionale, Cutite Universale HACCP, cutite profesionale cutite profesionale, Cutite profesionale pentru branzeturi, cutite haccp branzeturi, cutite cu maner alb cutite profesionale, cutite haccp cu maner rosu pentru carne cruda cutite profesionale, Cutite bucatarii profesionale haccp pentru carne gatita cu maner maro cutite profesionale, Cutite haccp pentru carne de pasare cu maner galben, pret cutite profesionale bucatarie cutite profesionale, Cutite haccp profesionale pentru peste cu maner albastru, pret cutite profesionale cutite profesionale, cutite haccp pentru legume cu maner verde, pret cutite bucatarii profesionale