Sifon Frisca - Produs Profesional HoReCa - Amenajari HoReCa

Sifon Frisca - Produs Profesional HoReCa

Sifon, Sifoane Frisca, Pret, Aparate Facut Frisca, Spuma, Sos, Mousse, Profesionale Horeca, Rezistente, Foarte Bune, Capsule, Cartuse Frisca
Acest sifon frisca este unul dintre cele mai intrebuintate accesorii atunci cand vine vorba de accesorii de patiserie. Ajuta la decorarea torturilor si a tuturor prajiturilor iar cu ajutorul sau se pot creea modele inedite pentru produsele de patiserie.

Orice patiser va aprecia acest sifon frisca deoarece este extrem de rezistent si de util. Desi pare un element destul de simplu acesta nu poate lipsi din buctaria amatorilor de dulciuri. Poate fi folosit atat in scop profesional cat si personal deoarece din punct de vedere al pretului ramane un produs accesibil si de foarte buna calitate.

Specialistii reusesc sa creeze diverse forme interesante pe produsele de patiserie asa ca folosesc adesea acest sifon frisca, importat din Olanda, fapt ce ii asigura inca o data standardul ridicat de calitate.

Este un aparat pentru frisca, din aluminiu, de culoare alba ce poate avea diferite dimensiuni in functie de cantitatea de frisca ce trebuie folosita. Pentru a preveni deteriorarea produsului, este de preferat sa nu fie spalat in masina de spalat vase deoarece se poate curata foarte usor manual, cu putina apa calduta.

Produsul contine doua varfuri detasabile precum si perie pentru curatarea lor. Este usor de folosit, de aceea este accesibil oricarei persoane iubitoare de dulciuri si cu putina imaginatie. Acest sifon frisca poate face parte si din gama accesoriilor de bar, in cazul folosirii sale pentru a realiza diferite modele in cazul produselor de tip capuccino, cafea sau ciocolata calda. In mod cert, acestea vor fi mult mai apreciate de catre clienti.




Sifon Frisca Otel InoxidabilSifon Frisca, Aparat Frisca, Accesorii Patiserie- Cofetarie, Produse Profesionale Horeca, Pret, www.amenajarihoreca.roSifon Frisca- Aluminiu Sifon Frisca, Aparat Frisca, din Aluminiu, Accesorii Patiserie- Cofetarie, Produse Profesionale Horeca, Pret, www.amenajarihoreca.roCartuse, Capsule Frisca Cartuse Frisca, Capsule Frisca,  Rezerva Frisca, Cartuse Presiune Frisca- Cartuse N2O, Pret, www.amenajarihoreca.roMasina Frisca/Aparat Frisca Masina Frisca, Aparat Frisca, din Otel Inoxidabil, Accesorii Patiserie- Cofetarie, Produse Profesionale Horeca, Pret, www.amenajarihoreca.ro