Cuptor Pizza Congelata - Amenajari HoReCa

Cuptor Pizza Congelata

PRET Cuptor Pizza Electric, Modele de Cuptoare Electrice pentru Pizza, Cuptor Pizza Electric Profesional, Pizzerie Utilaje, Cuptoare pentru Pizzerii, Preturi Cuptoare
Acest cuptor este un produs foarte cautat in randul pasionatilor de pizza care vor sa prepare acest produs la un nivel profesionist. Este destinat uzului profesional tocmai datorita calitatilor sale tehnice de exceptie care fac incantarea specialistilor din domeniu. Acest cuptor pizza congelata este extrem de eficient si asigura obtinerea preparatelor cu un gust de exceptie.

Asa cum sunteti obisnuiti de catre AmenajariHoReCa.ro, este un produs importat din Olanda cu un standard ridicat al calitatii.

Este un cuptor pentru pizza congelata construit din otel inoxidabil, astfel incat se poate adapta oricarui tip de bucatarie. Este rezistent si in mod cert veti putea obtine cele mai calitative produse culinare cu specific italienesc.

Din punct de vedere al caracteristicilor tehnice trebuie mentionat faptul ca tava grilaj are un diametru de pana la 30 de cm, iar pentru o mai buna precizie a timpului de gatire, acest cuptor pizza congelata este dotat cu un cronometru ajustabil pana la 15 minute.

Specialistii din domeniu vor descoperi adevarata utilitate a acestui produs si vor aprecia caracteristicile sale deosebite. Noi va oferim o descriere cat mai buna a capacitatilor sale si va invitam sa studiati intreaga sa descriere tehnica pentru a fi cat mai bine informati.

Acest cuptor pizza congelata este dotat cu elemente de incalzire in partea superioara si inferioara si cu o tava pentru firimituri tocmai cu scopul de a va usura cat mai mult munca. Acest produs va fi foarte bine pus in valoare intr-o bucatarie eleganta si manuit de adevarati specialisti in domeniu.





Geanta Livrare Pizza
Cutit Rola
Plansete Pizza
Perie Cuptor
Cuptoare Pizza
Paleta Servire