Vitrina Calda - Amenajari HoReCa

Vitrina Calda

Vitrina Calda cu un Nivel, vitrina calda
Vitrina calda este unul dintre cele mai eficiente metode de prezentare ale unui preparat si este foarte populara in randul autoservirilor, supermarketurilor si de ce nu al patiseriilor tocmai pentru ca are capacitatea de a mentine mancarea calda pe parcursul intregii zile. Forma de prezentare a produselor gatite poate imbina acum eficienta cu un design elegant. Aceasta vitrina calda reuseste sa atraga foarte usor privirile clientilor interesati de acest gen de produse deoarece se remarca prin calitatile sale tehnice si estetice.

Cand vine vorba de aceasta vitrina calda trebuie mentionat faptul ca este alcatuita din doua părți laterale din sticlă, partea frontală fiind din sticlă curbată, iar carcasa este din otel inoxidabil pentru un plus de rezistenta si de stabilitate. Eficienta sa este demonstrata si de faptul ca usa de sticla este cu acces complet in interior astfel incat produsele pot fi accesate foarte usor pentru a fi servite.

Din punct de vedere al simtului practic, pentru cei care o vor folosi va fi foarte usor de curatat pentru ca este prevazuta cu o tava detasabila pentru firimituri. Aceasta vitrina calda este un produs care isi merita investitia chiar si pe termen lung deoarece reuseste sa indeplineasca cat mai multe functii. Astfel, are o temperatură reglabilă până la 85 ° C pentru orice tip de produs si de asemenea este prevazuta cu un suport special pentru produsele mici.

Cu ajutorul acestui dispozitiv gastronomic veti reusi sa realizati o servire calitativa a oricarui tip de produs ceea ce in mod sigur va ridica prestanta afacerii dumneavoastra.






Vitrina Calda 1 Nivel
Vitrina Calda 2 Nivele
Suport 2 Lampi Infrarosu
Plita Incalzire
Incalzitor Electric