Cutie Termica pentru Catering - Amenajari HoReCa

Cutie Termica pentru Catering

Thermobox 'Thermo-Kuli', Produs Profesional Horeca, Pret, Cutie depozitare
Aceasta cutie termica este unul dintre cele mai utilizate si cele mai comune produse folosite in scopul transportarii mancarii gatite in conditii optime si in acelasi timp este si cea mai populara metoda de transport a produselor. Cei mai multi dintre noi am intalnit acest tip de cutie termica atunci cand am comandat acasa mancare de la restaurant, atunci cand am organizat petreceri tematice pentru copiii nostri sau de ce nu atunci cand la locul de munca ne-a fost asigurat serviciul de catering. Aceasta cutie termica poate avea diferite forme sau marimi in functie de scopul utilizarii sale sau depinzand de cantitatea de preparat ce va fi pastrat in ea.

Cutia termica este echipata la interior cu o cutie neteda din polipropilena, detasabila pentru o mai buna izolare termica. Cu ajutorul acestei inventii mancarea furnizata de restaurante poate ajunge la destinatie in conditii optime si la o temperatura ridicata, gata pentru a fi servita. Din punct de vedere al pretului este cea mai accesibila pentru micii intreprinzatori dar aceasta varianta este totodata abordata si de marile restaurante atunci cand destinatia mancarii nu este un eveniment ce necesita o servire mult mai pretentioasa, de mare clasa.

Aceste cutii termice nu au o forma standardizata, ele pot sa difere ca marimi tocmai pentru a se adresa unei game largi de utilizatori. Cutia termica este un produs simplu, rezistent si accesibil tuturor asa ca popularitatea sa este destul de crescuta in domeniul gastronomiei si al serviciilor de catering. Pe scurt, raportul calitate-pret este foarte bine echilibrat.




Produse Similare Recomandate:


Cutie Depozitare Cutie Depozitare, Produs Profesional Horeca, Pret, Cutie Transport, Cutie de Depozitare, Cutie de Transport Cutie Depozitare/Transport Cutie pentru Depozitare, Produs Profesional Horeca, Pret, Cutie mobila pentru depozitare, Cutie Transport Suport Picurare Suport pentru Picurare, Pret Cutie Termoizolanta Pizza Thermobox Pizza, Produs Profesional Horeca, Pret, Cutie depozitare Pizza Cutie Termoizolanta Thermobox 'Thermo-Kuli', Produs Profesional Horeca, Pret, Cutie depozitare
Cutie Termoizolanta Thermobox Euronorm, Produs Profesional Horeca, Pret, Cutie depozitare termica Cutie Termoizolanta Pliabila Thermobox Pliabil, Produs Profesional Horeca, Pret, Cutie Depozitare, Cutie Termica Cutie Termoizolanta Catering Thermobox, Thermobox Catering, Produs Profesional Horeca, Pret, Recipient Catering, Cutie Depozitare, Cutie Termica Carucior Cutie Termoizolanta Carucior pentru Thermobox, Pret