Sterilizator Oua - Produs Profesional HoReCa - Amenajari HoReCa

Sterilizator Oua - Produs Profesional HoReCa

Sterilizator Multifunctional, Sterilizator Oua, Sterilizator Cutite, Sterilizator Horeca, Sterilizator Profesional Bucatarie, Sterilizator Pret
Acest sterilizator oua este un dispozitiv special conceput pentru a mari gradul de igienizare intr-o bucatarie profesionista asa cum sunt bucatariile restaurantelor de lux. In general profesionistii apeleaza la acest tip de aparatura tocmai pentru a avea grija chiar si de cele mai mici detalii atunci cand vine vorba de conservarea in conditiile optime a produselor ce vor fi folosite pentru gatit.

Putem folosi acest sterilizator oua atat pentru sterilizarea oualor cat si pentru cea a cutitelor. Calitatea acestui produs este in primul rand garantata de pretul sau destul de ridicat, ceea ce il recomanda mai mult profesionistilor si mai putin nevoilor casnice.

Acest sterilizator oua are o carcasa din otel inoxidabil si un gratar din otel cromatic tocmai pentru a fi cat mai rezist si a rezista intrebuintarii sale de zi cu zi. Acest produs din gama oferita de AmenajariHoReCa.ro este unul dintre cele mai avantajoase produse ce se gasesc pe piata deoarece imbina stilul profesional cu cel practic si aici facem referire la faptul ca acest sterilizator oua poate dezinfecta simultan 30 de oua sau 8 cutite, iar aceasta dezinfectarea se face la un standard inalt de calitate cu ajutorul a 4 lampi UV.

Pentru ca detaliile sunt importante, acest produs vine echipat cu un intrerupator protejat impotriva radiatiilor UV si cu o oprire automata a razelor UV in timpul deschiderii sertarului tocmai pentru a ne proteja impotriva posibilelor radiatii. Este un produs de top care se ridica chiar si la cele mai inalte standarde de calitate impuse de profesionistii in domeniu.








Sterilizator Oua/Cutite

Capcana Electrica Insecte


Capcana Insecte


Capcana Insecte - Voltaj Mare


Uscator de Maini