Container Trasport Termoizolat - Amenajari HoReCa

Container Trasport Termoizolat

Containter Transport Termoizolat
Vom avea nevoie de un container transport termoizolat atunci cand pregatim o masa pentru eveniment important. Spre exemplu, patronii de firme de catering sau patronii de restaurante vor avea nevoie de acest container transport termoizolat deoarece este singura varianta posibila pentru a transporta o cantitate mare de mancare gatita la o temperatura constanta, optima pentru a fi servita oaspetilor.

Avantajul acestui container transport termoizolat consta in faptul ca spațiul dintre pereți este umplut cu un material izolator special care păstrează mâncarea caldă sau rece pana la 6-8 ore, astfel incat preparatele gatite pot fi transportate la distante destul de mari pentru evenimente importante cum ar fi nunti, botezuri, etc. In mod cert, profesionistii din domeniu vor achiziona acest dispozitiv pentru ca serviciile lor culinare sa poata fi recunoscute in intreaga tara.

Pentru o mai buna inchidere, acest dispozitiv este dublu securizat cu un sigiliu și echipat cu 6 zăvoare si cu un orificiu de aerisire tocmai pentru ca produsele gatite precum supe, ciorbe sa isi poata pastra gustul intact fara a se altera in vreun fel.

Este un mijloc de transport al mancarii destul de sigur deoarece este foarte rezistent si in acelasi timp este prevazut cu doua manere tocmai pentru a fi cat mai bine sustinut in timpul transportului.

Baza este acoperită cu un material elastic ce protejează containerul împotriva lovirii astfel incat produsele vor ajunge la destinatie intacte, iar containerul isi va pastra forma si rezistenta sa in timp pentru ca cei care il achizitioneaza sa se poata bucura cat mai mult timp de serviciile sale.









Rafturi Depozitare

Cutie Termoizolata Catering

Cutie Catering Thermo

Carucior Servire

Cutie Depozitare/Transport