Merdenea din Lemn - Amenajari HoReCa

Merdenea din Lemn

Merdenea din Lemn - Sucitor
Inca din cele mai vechi timpuri pregatirea aluatului a necesitat multa munca si precizie pentru ca acesta sa isi pastreze consistenta si gustul. Asa ca s-au cautat diverse forme de modelare a lui pana cand uneltele au evoluat si s-a ajuns la acesta merdenea din lemn ce ajuta la buna intindere a aluatului. Tehnologia a permis ca din punct de vedere tehnic aceasta merdenea din lemn sa se imbunatateasca si sa vina in ajutorul patiserilor. Astfel, in gama de produse oferite de AmenajariHoReCa.ro vom gasi o merdenea din lemn rezistenta si foarte usor de folosit datorita rulmentilor cu bile incorporati.

Mai ales in aceasta perioada a Sarbatorilor de iarna va sfatuim sa achizitiona acest produs atat pentru uz casnic cat si pentru uz profesional in incinta patiseriilor. Este un produs ce va ajuta sa dati randament iar faptul ca este confectionat dintr-un lemn special il face sa fie usor de curatat. O alta calitatea a sa este aceea ca nu rupe foaia de aluat asa ca veti reusi sa preparati delicioase strudele cu mere si scortisoara sau placinte traditionale pentru Craciun.

Multe dintre gospodine apeleaza la ajutorul acestei merdenele din lemn pentru a-si usura munca dar si pentru a obtine foi de placinta de dimensiuni egale, exacte si foarte bine intinse.

Usurinta utilizarii acestui produs va garanteaza in acelasi timp si un randament mai mare care in mod sigur va va ajuta in aceasta perioada a Sarbatorilor. Din punct de vedere al pretului aceasta merdenea din lemn este un produs accesibil tuturor.



Merdenea, Facalet, Sucitor Lemn
http://www.amenajarihoreca.ro/2012/12/sucitor-din-lemn-pret.html
Sucitor-Otel Inoxidabil
Merdenea Otel Inoxidabil, Facalet Otel Inoxidabil, Sucitor Otel Inoxidabil, Accesorii Patiserie, Cofetarie, Produse Profesionale Horeca, Pret, www.amenajarihoreca.ro
Sucitor Otel Inoxidabil
Merdenea Otel Inoxidabil, Facalet Otel Inoxidabil, Sucitor Otel, Cu Rulmenti, Strat Anti-Aderent Inoxidabil, Accesorii Patiserie, Cofetarie, Produse Profesionale Horeca, Pret, www.amenajarihoreca.ro