Cutite Speciale - Amenajari HoReCa

Cutite Speciale

Set Unelte Decorare - 6 Piese
In orice bucatarie care se respecta profesionistii vor avea nevoie de instrumente rezistente si speciale pentru fiecare preparat in parte. Acestea fiind spuse bucatarii si patronii de restaurante vor fi incantati sa afle ca acum in gama oferita de AmenajariHoReCa.ro se afla aceste cutite speciale care sunt specializate pe diferite produse. Spre exemplu, avem cutit pentru unt, pentru rosii, pentru mere, pentru lamaie, pentru legume tocmai pentru ca munca adevaratilor profesionisti sa fie usurata si din mana lor sa iasa adevarate opere de arta culinara cu ajutorul acestor cutite speciale. Asa cum am fost obisnuiti, aceste produse sunt calitative si foarte rezistente si in acelasi timp sunt si bine ascutite pentru ca forma data de ele sa fie desavarsita.

Lamele acestor cutite speciale sunt din otel inoxidabil tocmai pentru a avea grija ca gustul alimentelor sa nu fie alterat in vreun fel iar manerul este din polipropilena tocmai pentru a fi cat mai usor de manuit. Sunt usor de spalat, usor de transportat si sunt la indemana oricui.

Sunt destinate in general profesionistilor dar si pasionatilor de gastronomie care vor sa aiba o bucatarie personala ridicata la niste standarde inalte. Trebuie retinut ca aceste cutite speciale se pot spala in masina de spalat de aceea sunt extrem de practice iar ingrijirea lor nu necesita mult timp. Dimensiunile acestor cutite speciale sunt relativ reduse astfel incat ele pot fi manuite usor de catre oricine. In ciuda simplitatii lor functiile acestor cutite sunt destul de complexe si variate astfel incat ele devin adevarate piese de rezistenta pentru o bucatarie .





 

Cutite profesionale, Cutite bucatarie, cutite premium, pret cutite profesionale cutite profesionale, Pret cutite bucatarii profesionale cutite profesionale, Cutite HACCP, cutite profesionale cutite profesionale, Cutite HACCP, cutite profesionale accesorii, accesorii cutite