Termos Profesional - Produs Profesional HoReCa - Amenajari HoReCa

Termos Profesional - Produs Profesional HoReCa

Termos cu Pompa, Termos Premium, Termos Cafea, Termosuri Profesionale
Termosul este unul dintre cele mai utilizate accesorii ce nu se incadreaza neaparat in randul electrocasnicelor ci poate in categoria accesorilor electrocasnice. Acest termos profesional cu o capacitate de 3 litri este special conceput pentru a tine calde, la o temperatura optima cantitati mari de lichide, atunci cand dorim sa asiguram o servire rapida a unui lichid. Aici facand referire la ceaiuri, cafele sau alte bauturi ce se servesc calde.

Un termos profesional va fi de folos oricarei persoane pentru care calitatea bauturilor consumate conteaza. Designul lui este unul clasic, din otel inoxidabil ceea ce il face extrem de rezistent. Este prevazut cu pompa cu pereti dubli ceea ce inseamna ca beneficiaza si de o izolatie ridicata. Temperatura bauturilor alese de dumneavoastra se va pastra acum mult mai bine, fata de atunci cand utilizati un termos normal achizitionat din comert.

Capacul se deschide la 125 grade si este detasabil pentru curatare, ceea ce inseamna ca sistemul de igienizare este unul cat se poate de sigur si modern pentru a evita inmultirea bacteriilor si a mirosului neplacut care poate aparea chiar si in cazul unui termos profesional.

Este preferat de majoritatea clientilor deoarece atat prin designul sau cat si prin specificatiile sale tehnice asigura siguranta si un grad mare de utilitate. Produsul vine la pachet si cu o tavita optionala pentru picurare, acest lucru depinzand doar de modul in care clientul alege sa il foloseasca sau sa il adapteze nevoilor sale. Este un termos profesional, important din Olanda si bineinteles, beneficiaza de garantia Horeca.






Termos Inox, Cana Termos, termosuri, Termos Pret Termos Sticla, Termos Pret, Termos Cana, termosuri Profesionale Termos cu pompa, Premium, Termos pret, termos cafea, termosuri profesionale Termos Dispenser, termos pret, termosuri, termosuri profesionale Termos cu Pompa, termos cafea cu pompa, termos pret Cana termos, Termos pret, Termos Cafea, termosuri