Aparat de Facut Waffe - Amenajari HoReCa

Aparat de Facut Waffe

Aparat Vafe, Waffle Maker, Vafe Belgiene, Produs Profesional, amenajarihoreca.ro, LIVRARE in TOATA TARAAparatul de facut waffe va face atat deliciul copiilor cat si al parintilor. Nu trebuie sa uitam totusi ca acesta poate fi folosit cu usurinta si de profesionistii in domeniu care lucreaza in restaurante, cofetarii sau gelaterii pentru a prepara dulciuri minunate si foarte gustoase.

Pentru a achizitiona un aparat de facut waffe trebuie sa fiti un impatimit al dulciurilor, al gastronomiei, insa nu veti regreta alegerea facuta. Designul sau simplu il face usor de utilizat, usor de curatat si de transportat. Atunci cand ne gandim la cumpararea unui produs profesional pentru bucatarie trebuie sa luam in calcul rezistenta si caracteristiciile sale tehnice. Aspectul exterior il face sa fie usor de integrat si de asortat cu orice bucatarie.

Horeca garanteaza calitatea acestui produs importat din Olanda prin caracteristicile sale tehnice cu care este dotat: Termostat pentru reglarea temperaturii, tava de scurgere, detasabila si o greutate de 28 de kilograme.

Un aparat de facut waffe nu trebuie sa lipseasca dintr-o bucatarie atunci cand avem copii, atunci cand vrem sa le preparam acestor deserturi delicioase. Fie ca vrem sa pregatim niste waffe delicioase si rumenite cu frisca si capsuni pentru un desert rafinat, fie ca vrem sa pregatim un simplu mic-dejun bazat pe niste waffe acoperite cu miere si un pahar cu lapte, avem nevoie de acest aparat. 

Avem nevoie de el pentru a economisi timp dar si pentru a oferi un gust deosebit preparatelor noastre. Profesionistii in domeniu il vor alege cu siguranta deoarece ei stiu cat de mult conteaza calitatea unui produs.









Storcator Citrice
storcator electric citrice utilaje profesionale bar, masina gheata, cuburi gheata
Clesti
clesti,cleste,cleste profesional, clesti profesionali, cleste bucatarie, clesti bucatarie
Sifon Frisca
Carafa Suc
carafa suc de 3 litrii cu tub de gheata, accesorii profesionale bufet horeca
Aparat Frisca
Dispenser Suc
dispenser suc, accesorii profesionale bufet, cu tup de gheata, , masina gheata, cuburi gheata