Robot pentru Legume - Produs Profesional HoReCa - Amenajari HoReCa

Robot pentru Legume - Produs Profesional HoReCa


Feliator Legume, Masina de Taiat Legume, Produs Profesional, Robot Legume, Taietor de Legume, Pret Robot Bucatarie Legume, Accesorii Bucatarie Profesionala
Robotul pentru legume este indispensabil in orice bucatarie care se respecta si care lucreaza la standarde profesioniste, de calitate. Acest robot pentru legume este in special destinat utilizarii sale de catre bucatariile marilor restaurante deoarece cu ajutorul lui se poate taia o cantitate mare de legume, el incluzand cinci cutite pentru taieri diferite: un disc pentru feliere de 2 mm, un disc pentru feliere de 4 mm o răzătoare de 3 mm, o răzătoare de 4,5 mm si o răzătoare de 7 mm.

Acest robot pentru bucatarie beneficiaza de o calitate superioara, ceea ce il recomanda pentru o utilizare de lunga durata si intensa. Este prevazut cu un orificiu mare, pentru bucatile mari si cu un orificiu mai mic pentru bucatile mai mici. Carcasa turnata din aluminiu ii asigura rezistenta si il face sa para un produs cu adevarat profesionist, un produs realizat cu o seriozitate maxima.

Cu ajutorul lui se pot prepara diverse preparate ce au in compozitia lor legume proaspete sau gatite. Aceste legume pot fi folosite cu usurinta la prepararea supelor, a ciorbelor, a garniturilor pentru friptura.

Robotul pentru legume ofera bucatarilor un plus de eficacitate si de ce nu, poate starni de multe ori imaginatia acestora. Bucuria utilizarii sale va depasi stresul din bucatarie si in acest fel vor lua nastere noi retete interesante care vor impresiona clientii. Este un produs caruia i se ofera garantie si rezolvarea imediata a eventualelor probleme. Pretul sau este putin ridicat pentru utilizarea sa de catre o persoana neautorizata insa este totodata un pret accesibil pentru maestrii culinari din restaurante.







Robot Legume
Disc Feliere
Disc Razuire
Disc Taiere Cuburi
Disc Julienne
Disc Taiere Cartofi Prajiti