Aparat De Umplut Carnati - Kitchen Line - Produs Profesional HoReCa - Amenajari HoReCa

Aparat De Umplut Carnati - Kitchen Line - Produs Profesional HoReCa


Aparat de Umplut Carnati
Aparat De Umplut Carnati - Kitchen Line

Aparatul de umplut carnati este destinat iubitorilor de produse cu specific romanestc, celor care nu renunta la gustul carnatilor deliciosi si calitativi. Este conceput pentru uz profesional in bucatarii de restaurante dar si pentru uz personal pentru pasionatii de gastronomie.

Acest produs este usor de utilizat si are un design simplu. Este usor de curatat pentru ca are o constructie din otel vopsit, cilindru si piston din otel inoxidabil. Aceste caracteristici tehnice se reflecta si in gustul nealterat al produsului.

Aparatul de umplut carnati este echipat cu un sistem de umplere cu 2 viteze ceea ce il face practic si usor de folosit. Specialistii vor da un mai bun randament iar clientii vor astepta mai putin pentru servirea produsului dorit. Acest produs nu ar trebuie sa lipeseasca din nici o bucatarie care se respecta pentru ca nu trebuie sa uitam ca uneori preparatele cele mai simple pot fi cele mai solicitate de catre clienti si de cele mai multe ori cele mai gustoase. Gustul romanesc se pastreaza intact.

Acest produs HoReCa se regaseste deja in multe restaurante cu specific romanesc, in bucatariile cabanelor sau ale pensiunilor ce vor sa atraga cat mai multi clienti mai ales in perioada sarbatorilor de iarna.

Aparatul de umplut carnati usureaza munca tuturor, vine atat in intampinarea gospodinelor cat si a personalului din restaurante pentru a stabili un echilibru eficacitate-rapiditate-calitate asa ca trebuie testat si recomandat tuturor celor ce vor sa pregateasca niste carnati „ca la mama acasa”.