Combustibil Chafing Dish Solid/Gel Reincarcabil - Recomandari - Amenajari HoReCa

Combustibil Chafing Dish Solid/Gel Reincarcabil - Recomandari

Combustibilul este fabricat din alcool etilic natural (bio), amestecat cu apă și un agent de îngroșare pentru a îl face solid sau gel. Gelul de ardere este tratat artificial pentru a avea un gust atât de amar încât nu poate fi înghițit. Pentru încălzire sigură și eficientă recomandăm să fie folosit strict în suporturi speciale.

AmenajariHoreca.ro va oferă variantele cele mai întâlnite de gel. Capacitatea de încălzire este proporțională cu timpul de expunere în timp ce viteza de încălzire depinde de mărimea flăcării (determinată de deschiderea capacului). Gama „Blaze” are o flacără scurtă, cu ardere intensă; este recomandată pentru folosire la aplicații ce necesită timp de expunere de aproximativ 2 ore si ard fără funingine sau miros.

Cartușele și cutiile fără suporturi speciale de combustibil devin foarte fierbinți în timpul utilizării, creând astfel un risc semnificativ de arsuri în cazul în care nu sunt plasate în interiorul unui suport de combustibil. Pericol de arsuri! Aceste tipuri de combustibil sunt incluse în chafing dish-uri cât și disponibile separat. Citiți întotdeauna instrucțiunile de pe produs înainte de utilizare.

  • Asigurați-vă că nu există flacără deschisă sau obiecte fierbinți în apropiere atunci când se lucrează cu gel de ardere. Vaporii inflamabili ies ușor din container.
  • Asigurați-vă că nu se scurge apă (condens) în combustibil. Aceasta poate provoca o pulverizare periculoasă și stropire cu combustibil.
  • Aprindeți combustibilul doar după ce a fost instalat în locația finală de utilizare, în suport.
  • Flăcările sunt aproape în întregime albastre, ceea ce le face greu vizibile în lumină. Se recomandă prudență.
  • Stingerea combustibilului se face doar prin închiderea capacului suportului.

Reîncărcarea:
  • Întotdeauna asigurați-vă că vasul și suportul acestuia s-au răcit complet. Scoateți vasul din suport pentru a îl umple.

Depozitare:
  • Depozitați întotdeauna în recipiente închise, într-un loc întunecat, bine ventilat, sub 20°C. 
  • Pentru depozitarea unor cantități mai mari de combustibil vă rugăm să consultați regulamentele locale.

Dacă instrucțiunile de mai sus sunt urmate riscul de accidente va fi minim.

În cazul unui incendiu abia început (foc mic): folosiți o pătură de incendiu (sau o pătură mare, umedă), pentru a acoperi focul și a îl priva de oxigen.

În caz de incendiu pe haine/corp: folosiți o pătură de incendiu sau un stingător de incendiu pudră/CO2. Nu încercați să stingeți focul cu un prosop mic, acesta doar va răspândi combustibilul și flăcările!

După stingerea incendiului mențineți corpul rece timp de 15 minute sau până când sosește asistența medicală. Lăsați hainele la loc. Întotdeauna solicitați asistență medicală imediat.

Combustibil Gama "Blaze"

Combustibil Blaze - 12buc - cod: 193327
Pret: 85 RON (cu TVA)
          Combustibil Solid

Combustibil Solid - 72 unitati - cod: 194355
Pret: 402 RON (cu TVA)