Tigaie din Aluminiu cu Strat Anti-Aderent din Nano-Ceramica - Amenajari HoReCa

Tigaie din Aluminiu cu Strat Anti-Aderent din Nano-Ceramica

Tigaie Ceramica - Accesorii HoReCa

Tigaie Aluminiu Strat Anti-Aderent, Ceramica

Toate sursele de incalzire, inclusiv Inductie




Tigaie Ceramica cu Strat Anti-Aderent din Nano-Ceramica, Tigaie Inductie, Tigaie Aluminiu


Ø200 x (H)44mm, cod: 621103 - 170 RON(cu TVA)

Ø240 x (H)50mm, cod: 621110 - 199 RON(cu TVA)

Ø260 x (H)52mm, cod: 621127 - 249 RON(cu TVA)

Ø280 x (H)52mm, cod: 621134 - 289 RON(cu TVA)

Ø320 x (H)60mm, cod: 621158 - 320 RON(cu TVA)
Ador meniurile care contin si ceva “prajeala”!  Am descoperit de curand, tigaia din aluminium cu strat nano ceramic  anti-aderent care imi permite sa pun pe masa carne si legume prajite intr-un strop de ulei. 

Produsa din materiale naturale cu eficienta energetica demonstrata, aceasta tigaie rezista la temperaturi de pana la 400°C, cu 150°C mai mult decat tigaile obisnuite cu strat anti-aderent, ceea ce inseamna ca nu este degajata nicio substanta periculoasa in timpul gatirii la temperaturi ridicate

Suprafata ceramica este de o culoare gri deschis, astfel orice decolorare cauzata de unt sau ulei este clar vizibila. Suprafata este rezistenta la uzura. Manerul este din otel inoxidabil izolat cu strat siliconic pentru o mai buna manevrabilitate.

Ceea ce mi-a placut cel mai mult la tigaia din aluminiu cu strat nano ceramic anti-aderent este faptul ca nu scoate fum si nu lipeste mancarea! Carnea ramane frageda cu numai un strop de ulei, legumele nu devin piure, ci raman crocante, apetisante!

Tigaia din aluminiu cu strat nano ceramicanti-aderent se curata foarte usor, sub jet de apa, cu un burete fara strat abraziv. Aceasta tigaie poate fi folosita pe toate sursele de incalzire: atat pe plitele gaz, plite electrice, nanoceramice, cu infrarosu sau cu inductie.

Ideal pentru pregatirea meniurilor cu putin ulei pentru un stil de viata mai sanatos!
Prajit Peste, Tigaie Ceramica cu Strat Anti-Aderent din Nano-Ceramica, Tigaie Inductie, Tigaie Aluminiu Tigaie Inductie, Tigaie Ceramica cu Strat Anti-Aderent din Nano-Ceramica, Tigaie Aluminiu Maner cu Srat Siliconic, Tigaie Ceramica cu Strat Anti-Aderent din Nano-Ceramica, Tigaie Inductie, Tigaie Aluminiu