Feliator Mezeluri Profesional - Amenajari HoReCa

Feliator Mezeluri Profesional

Feliator Mezeluri, Pret Reducere: 3700 RON, Lama de 300 mm, Profesional Horeca, Capacitate Mare, Dispozitiv Ascutire, Service in Tara, www.amenajarihoreca.ro
Un feliator mezeluri este de folos oricarui tip de activitati culinare. Spre exemplu, un feliator de mezeluri profesional va fi de cele mai multe ori intalnit in marile supermarketuri, unde trebuie zilnic feliate zeci de mezeluri.

Desi nu este un produs care sa poate fi folositor in orice bucatarie, un feliator mezeluri isi demonstreaz eficienta atunci cand vine vorba de mezeluri rafinate sau necesitatea unor cantitati mari de mezeluri feliate.

Trebuie mentionat de la inceput faptul ca acest produs este un Feliator Mezeluri Profesional potrivit in special pentru mezeluri, carne si se poate adapta si pentru branzeturi. Pentru a felia branzeturi trebuie adaugata o lama cu invelis antilipire, care asigura o functionare optima, chiar si pentru branzeturile foarte lipicioase.

Este usor de curatat dupa fiecare utilizare, acest lucru fiind foarte util atunci cand nu ne dorim ca alte mezeluri sa imprumute din gustul mezelului feliat anterior. De asemenea si din conditii de igiena.

Este dotat cu un maner cu invelis acril, pentru protectie impotriva alunecarii, contine piese usor de indepartat, pentru o curatare rapida si are protectie pentru lama. Are sistem propriu de ascutire, incastrat.

Se poate regla grosimea dorita la felia de mezel si de asemenea si viteza de taiere. Pentru cunoscatorii domeniului acest produs reprezinta o investitie profitabila, care usureaza considerabil munca si asigura acelasi rezultat de fiecare data. Un feliator de mezeluri ajuta la pastrarea unei evidente foarte bune a cantitatilor de mezeluri si implicit a profitului adus de comercializarea lor.

Se recomanda achizitionarea mai multor feliatoare, daca este un spatiu comercial mare, pentru a servi cat mai repede clientii si pentru a separa pe diferite categorii de mezeluri.

Unele mezeluri, in special delicatesele trebuie neaparat feliate la o anumita grosime, care asigura o degustare optima a aromelor deosebite.

Va invitam sa va alegeti modelul dorit din gama prezentata pe site-ul nostru.