Oale Inox Profesionale - Amenajari HoReCa

Oale Inox Profesionale

oale inox gama premium, bucatarii profesionale horeca
Un set de oale inox profesionale va fi util in orice tip de bucatarie si in acelasi timp va reprezenta o achizitie foarte importanta pe termen lung. De aceea recomandam setul de oale inox profesionale oferit de Amenajari Horeca, atat pasionatilor casnici de bucatarie, cat si specialistilor din domeniul culinar. Toti pasionatii de gatit sunt familiarizati cu importanta calitatii oalelor, insa profesionistii in domeniu cauta multe alte calitati la aceste produse. Spre exemplu, acestea trebuie sa fie usor de curatat dupa utilizare, sa se prezinte in variante cu capacitati diferite, in principiu cat mai mari, sa poata fi utilizate la plitele pe inductie etc. Oferta de seturi de oale, oferite de Amenajari Horeca, este foarte variata, reusind sa atinga cerintele diferite ale clientilor. Aceste oale inox profesionale sunt preferatele sefilor de restaurante care inteleg ce este calitatea.

Inoxul folosit la producerea oalelor este de cea mai buna calitate 18/10, care garanteaza ca vor fi durabile, nu vor ruginii, se pot spala in masina de vase, se pot folosi la toate sursele de incalzire, inclusiv plitele pe inductie sau vitroceramice. Grosimea peretilor este de 7 mm, iar baza lor este groasa, de tip sandvis, pentru ca mancarea sa nu se lipeasca.

Manerele nu se incalzesc, iar capacele au gauri de eliberare al aburului. Cea mai mare capacitate pentru oalele din inox este de 98 de litri.

Oalele din aluminiu conduc foarte bine caldura, sunt usor de manipulat si de curatat. Nu pot fi spalate in masina de vase si nu functioneaza pe plitele cu inductie. Cea mai mare capacitate este de 88 de litri.

Fiind piese de rezistenta intr-o bucatarie profesionala, oalele se achizitioneaza intr-un numar mare, pentru ca maestrii culinari sa poata prepara cat mai multe feluri de mancare, intr-un timp scurt.


Oala Inalta
oale inox model inalt, accesorii bucatarii profesionale horeca, oala Inductie
Oala Medie
oale profesionale din inox pentru buatarii horeca, oala Inductie
Oala Joasa
oale inox profesionale, oala inox, pret accesorii bucatarii horeca, oala Inductie
Cratita Inox
cratite inox profesionale pret, accesorii Bucatarii horeca, cratita inox
Cratita Sote
cratita inox pentru sote pentru bucatarii profesionale horeca, cratita inox
Tigaie Anti-Aderenta
tigai Profesionale din Inox cu Strat Anti-Aderent, adecvat si pentru inductie
Tigaie Inox
tigaie inox profesionala, pret, accesorii bucatarii profesionale horeca, tigaie inox
Cos Fiert Paste
cos paste din inox pentru fiert