Dozator de Bere - Amenajari HoReCa

Dozator de Bere

Dozator de Bere, Dozator Bere Mobil, Dozator Apa Plata, Dozator Bere Pret, Dozator Bere Profesional, Dozator Bere Acasa, Pret Dozator Apa
Unul dintre cele mai cautate produse in sezonul ce urmeaza este acest dozator de bere pe care noi il oferim clientilor nostri pentru a-i ajuta sa isi creeze o afacere prospera.

In sezonul cald ce urmeaza acest dozator de bere va fi preferatul teraselor, al barurilor sau de ce nu al restaurantelor ce vor sa abordeze o gama cat mai larga de clienti.

Un lucru foarte util intalnit la acest dozator bere este faptul ca este usor transportabil. In acest fel, acesta poate fi amplsat oriunde, in cel mai scurt timp. Pretul acestuia este accesibil, iar din acest punct de vedere isi merita investitia pe deplin. Cu ajutorul lui, orice patron de restaurant sau terasa va atrage cat mai multi clienti dornici sa se delecteze cu o bere rece de calitate.

O alta caracteristica a acestui dozator bere este faptul ca este prevazut cu un sistem anti-picurare care impiedica murdarirea suprafetei pe care este montat. In acest fel si cantitatea de bere pierduta se reduce. Fiind un dozator bere pentru uz profesional este in primul rand in asa fel conceput incat sa reprezinte atractia berariilor.

Acest gen de afacere incepe sa se dezvolte foarte rapid la noi in tara. Din ce in ce maimulte se deschid si promoveaza aceasta bere artizanala, un produs nou si calitativ. Acest dozator bere reprezinta investitia perfecta pentru acest gen de producatori de bere ce vor sa isi promoveze produsul in cadrul unei berarii proprii.

Dozatorul de bere oferit de noi este alegerea perfecta. este usor de igienizat si poate fi amplasat in orice tip de spatiu. De aceea noi va recomandam sa il achizionati cu mare incredere. Cu un minim de investitie veti reusi sa atrageti foarte multi clienti, amatori de bere si de senzatia racoritoare oferita de aceasta pe timpul verii.





Storcator Citrice
storcator electric citrice utilaje profesionale bar, masina gheata, cuburi gheata
Blender
blender profesional, utilaje profesionale bar, zdrobeste cuburi gheata, masina gheata
Zdrobitor Gheata
zdrobitor cuburi gheata profesional cu lamele metalice, accesorii profesionale bar
Carafa Suc
carafa suc de 3 litrii cu tub de gheata, accesorii profesionale bufet horeca
Frapiera
frapiera vin frapiera sampanie, masina gheata, cuburi gheata
Dispenser Suc
dispenser suc, accesorii profesionale bufet, cu tup de gheata, , masina gheata, cuburi gheata